Nexd media
Image default
Business / Business Services

Wat u moet weten voor u overstapt op Voip Bellen

U overweegt om de overstapt naar Voip bellen te maken? Goede keuze, want Voip bellen is efficiënter dan traditioneel bellen. Daarnaast kunt u geld besparen. De overstap naar Voip bellen is een strategische zet. De integratie van Voip bellen in het functioneren van bedrijven en kleine ondernemingen is de nieuwe standaard. Dankzij de vooruitgang in de techniek is Voip bellen een haast essentieel vereiste voor bedrijven die hun productiviteit willen verhogen naast kostenbesparing. In de volksmond betekent Voip: Voice over Internet Protocol. Dat maakt Voip bellen een ongelooflijk krachtig telefoonsysteem dat gemakkelijk in gebruik is, doordat gebruikers bijvoorbeeld rechtstreeks vanaf hun computersysteem kunnen bellen. Klik hier voor voip bellen.

Voip bellen helemaal ingeburgerd

Niet alleen Voip bellen gaat tegenwoordig via het internet. Het lijkt erop dat zo goed als alle apparatuur mogelijkheden heeft om verbinding te maken met het internet. Denk maar eens aan uw thermostaat, uw witgoedapparatuur, verlichting, alarmsystemen, (spel)computers, telefoons, kantoorapparatuur. Al deze apparatuur kan aangesloten worden via wifi. Natuurlijk, omdat alles tegenwoordig met u of elkaar ‘in verbinding’ moet kunnen staan. Of het nu gaat om grote of kleine bedrijven, Voip bellen helpt kleine bedrijven veel van hun communicatieproblemen die ze eventueel met hun traditionele telefoonlijnen hadden, te elimineren. In vergelijking met traditioneel bellen, is Voip bellen de beste manier voor grote en kleine bedrijven die op zoek zijn naar een probleemloze communicatie binnen en buiten het bedrijf.

Heb je voor Voip bellen altijd een internetverbinding nodig?

Wanneer u gebruik wilt maken van Voip bellen heeft u nog steeds ook een bekabelde internetverbinding nodig. Om via Voip te kunnen bellen kan uw telefoon weliswaar zijn aangesloten op een wifi-toegangspunt, maar fysiek moet uw telefoon ook zijn aangesloten aan een apparaat. Alleen de handset is draadloos.

Voip bellen levert kleine en grote bedrijven die vanuit meerdere locaties werken grote voordelen op. Een groot voordeel is dat u veel meer mogelijkheden heeft dan u bij traditioneel bellen had.  Enkele extra’s:

– Voicemail naar e-mail transcriptie;

– Wachtmuziek;

– Conferencing;

– Niet storen, en meer. Veel meer! Meer weten? Neem gerust contact op met de professionals van De Nederlandse Provider voor meer op maat gesneden informatie.