Nexd media
Image default
Business / Business Services

Het is klaar met Motorola

Als je niet de afgelopen 20 jaar onder een steen hebt gelegen dan ken je de naam Motorola wel. De mobieltjes maker uit de Verenigde Staten die bekend is van de slagzin Hello Moto maakt plaats voor Moto by Lenovo. Lenovo kennen we vooral van budget laptops en mislukte tablets en had de fabrikant in 2014 over gekocht van Google. Door het wijzigen van de merknaam wil Lenovo haar eigen positie in de markt verbeteren. Antwoordservice telefoonservice neemt u mee in een korte geschiedenis van de communicatie onderneming.

Motorola staat bekend om haar innovativiteit op het gebied van mobiele telefonie. Toestellen zoals de Dynatac waren pioniers op het gebied van mobiele communicatie. De Motorola Tango was in 1995 het eerste apparaatje waarmee je e-mail en SMS mobiel kon ontvangen en beantwoorden. De PEBL is een van de eerste klaptelefoon die hoge ogen gooide. Deze werd later opgevolgd door de Razr die weer 2 schermen had en zijn tijd ver vooruit was. In de jaren er na ging het langzamerhand wat meer bergafwaarts met de telefoonfabrikant en werd men in 2011 verkocht voor het astronomische bedrag van 12,5 miljard aan Google. Google deed dit vooral voor de patenten van het bedrijf en bleef ook telefoons produceren, echter was het marktaandeel nooit meer zo groot als in 2006. In 2014 werd vervolgens weer een deel van Motorola doorverkocht aan Lenovo.

Heeft u een Motorola telefoon? Maakt u zich geen zorgen, de bereikbaarheid van de telefoon zelf zal niks aan veranderen. Uiteraard is het wel belangrijk om altijd bereikbaar te zijn. Soms kan het toch gebeuren dat u even uw telefoon niet op kan nemen omdat u bijvoorbeeld in de auto zit, een vergadering bijwoont of net met een belangrijke klant in gesprek bent. Een inbound callcenter kan dan een mooi alternatief zijn. Zij nemen de telefoon professioneel en netjes voor u op zodat uw klanten altijd iemand aan de lijn krijgen.

http://www.antwoordservice-telefoonservice.nl