Nexd media
Image default
Business / Business Services

Elektrotechnische tips ter preventie van inbraken

Na het afsluiten van het bedrijfspand denk je veilig naar huis te kunnen gaan. Echter, wanneer jij de volgende dag aankomt op het werk, tref jij het bedrijfspand aan in een vernielde staat. Er is namelijk onopgemerkt een overval gepleegd, waar jij niet van op de hoogte was. Om die reden ben je nu aan het kijken naar manieren om het bedrijfspand optimaal te beveiligen om overvallen in de toekomst te voorkomen. Wat kun je namelijk doen om overvallers buiten de deur te houden en te voorkomen dat er grootschalige schade toegekend wordt? In dit artikel word jij in één klap wegwijs in de wereld van Elektrotechniek en veiligheidsmaatregelen.

Zorg voor hang- en sluitwerk van kwaliteit

Hoewel het voor de hand lijkt te liggen, zijn sloten van hoge kwaliteit essentieel voor het optimaal beveiligen van een bedrijfspand, maar ook van een woning. Zo zijn er verschillende gradaties in het op slot doen van deuren en ramen. Zie het als een fiets die je dubbel vastzet met een extra hangslot: jij beveiligt niet alleen je deuren met twee sloten, maar zorgt er daarnaast voor dat ramen voorzien zijn van een kwalitatief slotje. Op die manier kunnen inbrekers niet alleen lastiger binnenkomen, maar werkt het ook afschrikwekkend.

Zakelijke beveiliging

Steeds vaker zijn woningen voorzien van een geavanceerd beveiligingssysteem en daar sluiten werkgevers zich in toenemende mate bij aan. De beveiligingssystemen van Groenewegen Delft functioneren op basis van detectoren, die alarm slaan bij detectie van beweging, gas en infrarood. Op die manier ben je dus zowel beveiligd tegen inbrekers als brand bij installatie van deze Bedrijfsbeveiliging.

Camerabeelden onderbrengen

Tot slot kan een aanvullende beveiligingsmaatregel het onderbrengen van camerabeelden bij de Meldkamer zijn. Zij houden de beelden namelijk constant in de gaten en zullen contact opnemen bij een ongewone situatie. Op die manier zorgt ook Camera beveiliging ervoor dat jij niet opgeschrikt wordt door inbrekers.

https://www.groenewegendelft.nl/