Nexd media
Image default
Business / Business Services

Interieuradvies en inrichting op maat in Utrecht

Op zoek naar interieuradvies in Utrecht? Bijvoorbeeld voor de mooiste interieurontwerpen en woninginrichtingen. U kunt terecht bij ons voor interieuradvies. Samen zorgen voor een sfeervolle inrichting passend bij u en uw woning. Saskia is al jaren expert in interieurontwerpen en kan ook voor uw woning veel moois betekenen. Ze heeft ervaring in het ontwerpen voor zowel bedrijven als particulieren. Haal meer uit uw woning of kantoorpand met een creatief, uniek en stijlvol interieurontwerp!

Uniek interieurontwerp

Een interieurstylist zorgt voor een persoonlijk en stijlvol interieurontwerp. Saskia gaat graag aan de slag met uw interieur. U ontvangt een persoonlijke, betrokken service. We kijken samen naar uw wensen voor het interieur zodat het interieur goed aansluit bij u. Ook voor uw woonruimte is een creatieve oplossing te vinden voor een uniek interieur. Een nieuw interieur brengt nieuwe sfeer en positieve energie in uw huis. Saskia neemt u mee in het gehele proces van ontwerpt tot inrichting. U zult zich direct thuis voelen in het nieuwe interieur. Wij realiseren uw droominterieur!

Bedrijfsinterieur 

Interieur van uw kantoor aanpakken? Saskia Meinger heeft ruim 20 jaar ervaring en kan ook voor uw kantoorpand veel betekenen. Het karakter van uw bedrijf zal terug te zien zijn in het nieuwe interieur. Zo krijgt u een uniek interieur wat uw bedrijf representeert. Saskia Meininger gaat professioneel te werk. Het idee wordt uitgewerkt tot 2D en 3D ontwerpen. Al uw wensen komen terug in de ontwerpen. U krijgt een interieurvoorstel die na goedkeuring uiteindelijk tot werkelijkheid wordt gebracht. Een persoonlijk advies is hierbij onmisbaar.

Persoonlijk interieuradvies in Utrecht 

Saskia Meininger brengt uw wensen en interesses in kaart zodat het ontwerp perfect aansluit bij uw persoonlijkheid. Saskia Meininger zorgt voor een uniek interieurontwerp met stijl. Ze geeft je advies over de materialen, kleuren en alles wat bij de inrichting komt kijken. Benieuwd naar wat Saskia Meininger voor uw woning of kantoor kan betekenen? Neem contact op via de website. Het eerste kennismakingsgesprek is gratis!