Nexd media
Image default
Business / Business Services

Visitekaartjes afdrukken en bestellen

Het online bestellen van een visitekaartje was nog nooit zo gemakkelijk. Maar waar gebruik je een visitekaartje nou eigenlijk voor? Voor wie is het handig om een visitekaartje te hebben? En hoe moet een visitekaartje er nou eigenlijk uitzien? In dit artikel gaan we meer aandacht besteden aan de antwoorden op deze vragen. Vrijwel iedereen weet wel de functie van een visitekaartje, maar hoe zorg je er nou voor dat je ook daadwerkelijk opvalt met je visitekaartje?

Uiterlijke kenmerken van een visitekaartje
Een eenvoudig wit visitekaartje met in zwarte basic letters een tekst; daar kom je tegenwoordig niet meer weg. Een visitekaartje is echt een manier om mee op te vallen en om de aandacht te trekken en natuurlijk vast te houden. Een visitekaartje kan net het verschil maken of je wel of geen goede indruk achterlaat en of mensen je wel of niet zullen herinneren. Hoe het visitekaartje eruit ziet is dus zeker niet onbelangrijk. In de eerste instantie zal het natuurlijk gaan om de informatie die op het visitekaartje staat. Maar wat je ook zeker niet mag vergeten zijn de uiterlijke kenmerken. Visitekaartjes printen kan tegenwoordig op allerlei verschillende manieren met gebruik van verschillende kleuren, formaten, lettertypes, afbeeldingen en meer! Zorg daarom dat je goed op de hoogte bent van alle mogelijkheden voordat je een bestelling gaat plaatsen voor visitekaartjes.

Welke mogelijkheden zijn er allemaal?
Denk hierbij aan afmetingen, bedrukkingen, papiersoort en afwerking. Je kunt namelijk helemaal zelf bepalen welk formaat je visitekaartje moet zijn. Vaak zie je dat deze liggend zijn, maar als je wil kun je natuurlijk ook kiezen voor een staande variant. Dit geldt zo ook voor bedrukking, je kunt hier zelf kiezen of dit enkelzijdig of dubbelzijdig moet zijn. Tevens kun je ook nog uit verschillende materialen papier kiezen en eventueel is er ook nog de mogelijkheid om een afwerking te kiezen.

http://www.drukbedrijf.nl/huisstijl/visitekaartjes/