Nexd media
Image default
Business / Business Services

Een videograaf huren voor een bruiloft

Wilt u een videograaf inhuren om een prachtige trouwfilm te maken van uw bruiloft? Dat kan! Bij Artvideo staan we altijd klaar om uw moment op de mooiste dag van uw leven vast te leggen. Binnen 3 weken na de mooie dag, hebben we een mooie film voor uw klaar die ongeveer 15 minuten duurt. U heeft de keuze uit verschillende pakketten en in overleg kan er ook nog wat anders geregeld worden.

De videograaf filmt de hele dag op uw bruiloft

De videograaf van Artvideo zal de hele dag op uw bruiloft aanwezig zijn om alle mooie momenten vast te leggen. Met al meer dan 250 video’s achter de rug, weet hij precies hoe hij te werk moet gaan en heeft hij de ervaring en kennis om het beste uit jullie film te halen. Het hele proces begint bij een kennismakingsgesprek waarin alles wordt besproken wat jullie als stel precies willen in de film. Bovendien bespreken we ook hoe het dagprogramma eruit komt te zien. Zo weet de videograaf waar hij aan toe is. Dan na het gesprek gaat hij zelf kijken wat voor materiaal hij nodig heeft om het maximale uit jullie film te halen. Als hij alles in kaart heeft gebracht maakt hij een kostenplaatje voor jullie en deze moeten jullie accepteren. Nadat dat is gedaan wordt het gefilmt en gaan ze de film voor jullie monteren. Na 3 weken is de film af en hebben jullie een mooie herinnering voor later.

Ervaring

‘Mijn verloofde had het erover om een fotograaf in te huren. Maar ik ben niet van de standaard dingen en wilde iets anders. Ik zocht op het internet en je kon dus ook een film van je trouwdag laten maken. Ik liet dit aan haar zien en ze was helemaal overtuigt. Na een goed gesprek met de eigenaar van Artvideo gingen we samen aan de slag. De dag ging super en hij vond het feest zelf ook erg gezellig. Na ongeveer drie weken kregen we de video opgestuurd en gingen wij hem meteen kijken. Ik had echt het gevoel dat ik daar nu nog stond in mijn pak. Het was prachtig, mijn vrouw begon ook ineens te huilen. Dus ik raad Artvideo echt aan!