Nexd media
Image default
Business / Business Services

Alle hijsmiddelen bij Hijswinkel

Hijswinkel: dé winkel voor alles rondom hijsen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kranen, hefgereedschappen en takels. Wij hebben het allemaal. Al onze producten zijn van de beste kwaliteit en worden snel bij u thuis geleverd. Wat bovendien het belangrijkste is, is de veiligheid. Wij kunnen van onze producten garanderen dat zij veilig zijn en blijven ons hier altijd voor inzetten als onze hoogste prioriteit. Een andere soort veiligheid die ook niet geheel onbelangrijk is, is financiële veiligheid. Uiteraard kunt u bij ons betalen binnen een veilige bankierenomgeving. Meer weten? Lees vooral verder!

Hijswinkel: een breed aanbod

Wij van Hijswinkel bieden een ruim assortiment aan alles rondom hijsen aan zoals takels en lieren, werkplaatsinrichting, valbeveiliging, kranen, hefgereedschappen, hijsmiddelen en afstandsbedieningen. U komt in ieder geval geen keuze tekort. Wij zullen even duidelijk maken wat deze categorieën nou inhouden voor als u dit niet weet. Bij ons kunt u kiezen voor elektrische takels en lieren of handtakels en lieren. Een goede werkplaatsinrichting is belangrijk voor een goede veiligheid en meer comfort. Denk hierbij aan producten als liften, lasthaken, veerbalancers en positioneerders. Noodzakelijke producten om hierbij aan te denken voor de veiligheid is een valbeveiling. Dit zijn middelen als vanglijnen, veiligheidsharnassen en valstopapparaten. Deze wilt u echt niet missen. Voor kranen hebben wij drie keuzes: bovenloopkranen, werkplaatskranen en portaalkranen. Onder de hefgereedschap valt een groot en breed aantal van producten maar hierbij kunt u denken aan palletwagens, machineheffers en vezels. Hijsmiddelen zijn de andere brede categorie van onder andere ladingspanners, harpsluitingen, hijskettingen, hefmagneten en hijsogen. De afstandsbedieningen spreken voor zich en zijn nodig om onze machines te kunnen besturen en dus onmisbaar.

Bezoek onze site

Wij hebben al een beeld proberen te geven van ons ruime assortiment aan producten rondom hijsen en u een kleine samenvatting van onze producten gegeven. Wij hebben echter nog veel meer te bieden dan dit kleine deel van ons assortiment. Benieuwd naar wat wij u nog meer kunnen aanbieden? Wij willen u graag uitnodigen om eens een bezoek te brengen aan onze site. Als u hierbij tegen vragen aanloopt kunt u daar ons meteen bereiken via ons telefoonnummer of via Whatsapp. Ook leest u hier onze reviews: https://www.hijswinkel.nl/.