Vergaderlocatie in Utrecht gezocht?

      Reacties uitgeschakeld voor Vergaderlocatie in Utrecht gezocht?

Bent u op zoek naar een fijne en ruime vergaderlocatie in (de omgeving van) Utrecht? Bij Vonk360 bieden wij diverse vergader- en flexlocaties aan. Onze locatie is zeer makkelijk bereikbaar via de A12 waardoor uw personeel makkelijk en snel op locatie kunnen komen. Ook vindt u bij Vonk360 diverse zalen met diverse groottes, waardoor er altijd een geschikte zaal tussen zit. Onze locatie oogt niet alleen zeer professioneel maar is ook nog eens duurzaam, innovatief en tot slot, zeer modern. De ruimtes hebben genoeg daglicht en bieden genoeg frisse lucht om goed samen te kunnen komen. De ruimtes beschikken over moderne technieken om eventuele presentaties te kunnen geven via onze interactive smart screens. Ook beschikken de ruimtes van Vonk 360 over glasvezelaansluiting waardoor u altijd verzekerd bent van zeer snel en betrouwbaar internet – niets zal dus uw productiviteit dwarsbomen.

Wat zijn mijn mogelijkheden voor een vergaderlocatie in Utrecht?

Als u op zoek bent naar een vergaderlocatie in Utrecht, krijgt u vele mogelijkheden. Bij Vonk360 beschikken wij over vier verschillende vergaderzalen en één business lounge. De business lounge wordt normaal gesproken gebruikt om gasten te ontvangen en een hapje of drankje te eten maar wanneer u met veel mensen komt, is het ook een mogelijkheid om deze ruimte te huren. Eén van onze zalen is vergaderzaal A. Deze kan gehuurd worden vanaf 75 euro en beschikt over een groot interactive smart screen. De capaciteit van deze zaal is maximaal 8-12 personen. Voor een kleinere zaal, kunt u ook kiezen voor zaal B. Ook deze beschikt over een groot scherm. De maximale capaciteit van deze ruimte is vier personen. Deze ruimte huurt u al vanaf 65 euro. Vergaderzaal C beschikt, net als alle andere zalen, ook over een groot scherm en gratis wifi. Deze zaal is iets groter en heeft een max. capaciteit tussen 10-16 personen en is te huren vanaf 110 euro. Tot slot kunt u kiezen voor zaal D (vanaf 165 euro). De maximale capaciteit bij deze zaal is 24-60 personen.

Kan ik ook meerdere zalen huren?

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om meerdere (kleine) zalen te huren zodat werknemers verspreid kunnen zitten. Zo kunt u ervoor kiezen om 2, 3 of juist alle zalen te huren. Voor de mogelijkheden kunt u kijken op de site van Vonk360.