Nexd media
Image default
Business / Business Services

EKH.nl voor uw huis- en hefmiddelen

EKH.nl is een erkend keurbedrijf gespecialiseerd in hijs- en hefmiddelen. Ook beproeven wij hijs- en hefmiddelen. Zo kunt bewijzen dat u er alles aan doet om de veiligheid van uw medewerkers te garanderen. Dan is het goed als u werkt met een erkend bedrijf als EKH.nl. Onze keurmeesters zijn namelijk echte vakmannen. Dit betekent dat ze persoonlijk gecertificeerd zijn en dus aantoonbare deskundigen. Ze houden zich aan alle werkwijzen en voorschriften zodat we kwaliteit kunnen garanderen.

Hijsen en heffen bij EKH.nl

EKH.nl brengt het veiligheidsniveau van hijsen en heffen omhoog. Hijsen en heffen zijn twee verschillende dingen. Hijsen is het omhoog brengen van een last door middel van een takel. Bij heffen worden lasten door middel van hefwerktuigen omhoog gehaald. EKH heeft 2 soorten activiteiten. De eerste zijn activiteiten boven de haak. Deze bedrijven die vallen onder EKH keuren standaard-typen hijskranen en hijswerktuigen. Daarnaast hebben wij activiteiten onder de haak. Deze bedrijven houden zich bezig met de keuring van bijvoorbeeld kettingen, staalkabels, pallettrucks, sjorbanden, enzovoort. Onze keurmeesters zijn ook voor de activiteiten gespecialiseerd. Ga naar de website ekh.nl.

Valbeveiligingsmiddelen

Zoals eerder gezegd heeft EKH.nl als doel om het veiligheidsniveau zo ver mogelijk omhoog te helpen. Daarom brengen we u graag op de hoogte over hoe wij dit doen. Het is belangrijk om zowel te zorgen dat de mensen veilig zijn en de apparaten. Qua beschermingsmiddelen voor mensen bieden wij accessoires die nodig zijn om door werknemers gedragen of vastgehouden te worden. Dit om de veiligheid van de werknemers te waarborgen.

Inspectie en keuring van hijs- en hefmiddelen

Inspectie en keuring zijn 2 verschillende dingen die wij uitvoeren om de veiligheid van hijs- en hefmiddelen te garanderen. Bij een inspectie doen wij onderzoek of een hijs- of hefmiddel nog veilig te gebruiken is. Bij een keuring doen wij een onderzoek met een beoordeling erbij of het hijs- of hefmiddel aan de voorschriften voldoet. Dit wordt dan vastgelegd in een keuringrapport. In de hijs- en hefmiddelen zijn 2 onderscheidingen te maken. Er bestaan hijswerktuigen en hijs- en hefgereedschappen. Voor beide zijn verschillende inspectie- en keuringsnormen. Onze deskundige werknemers kunnen over beide onderscheidingen inspecteren en keuren.