Nexd media
Image default
Business / Business Services

Tevreden over dit incassobureau uit Rotterdam

Als bedrijf waren wij al even aan het zoeken naar een goed incassobureau in Rotterdam. Wij hadden namelijk een aantal debiteuren die keer op keer weigerden te betalen. Op een gegeven moment zaten wij zo met onze handen in het haar, dat wij niet meer goed wisten wat wij nu precies konden doen. Hierdoor liepen wij op dat moment vast en besloten wij op zoek te gaan naar een incassobureau in Rotterdam die ons verder kon helpen om toch het geld terug te krijgen waar wij recht op hebben. Wij vertellen u graag in dit artikel hoe wij op zoek zijn gegaan naar het incassobureau waar wij uiteindelijk bij terecht zijn gekomen en hoe erg wij van hun diensten hebben kunnen genieten. Wij zijn namelijk erg blij met onze keuze en zouden deze keuze in de toekomst dan ook zeker weer maken.

Onze zoektocht naar een incassobureau uit Rotterdam

Toen wij op zoek gingen naar een incassobureau in Rotterdam, hebben wij eerst erg veel websites van incassobureaus bekeken om te zien welk incassobureau het beste bij ons bedrijf zou passen. Hierdoor hebben wij gezien dat Incassonet echt een incassobureau was dat goed bij ons paste. Ook zijn zij gevestigd in Rotterdam wat voor ons een erg groot voordeel was. Wij hebben toen het contact gelegd met Incassonet in Rotterdam en zijn blij verrast door de kunde die zij meteen richting ons uitstraalden. Wij hebben erg veel aan hen gehad en zij hebben ons dan ook meteen voorzien van goed en eerlijk advies. Hier konden wij dan ook direct mee aan de slag en dankzij de goede adviezen van Incassonet is het uiteindelijk toch nog gelukt om de debiteuren te laten betalen. Wij waarderen het heel erg dat Incassonet op een menselijke manier te werk is gegaan en niet zo werkt als een agressieve deurwaarder wat je vaak in de media hoort.

Geen moment spijt van onze keuze gehad

Wij hopen natuurlijk dat wij niet meer gebruik hoeven te maken van Incassonet, maar mocht dit toch weer nodig zijn dan zal onze keuze sowieso op hen vallen. Wij zijn zeer tevreden over dit incassobureau uit Rotterdam!