Nexd media
Image default
Business / Business Services

Ook Barnevelders kopen hun aanhanger bij Cluistra

Is uw bedrijf gevestigd in Barneveld en wilt u een aanhanger kopen? Heeft u dan al aan het Veenendaalse bedrijf Cluistra gedacht? Dit gerenommeerde BOVAG-erkend bedrijf beschikt over aanhangwagens in alle denkbare soorten en maten. Of u nu wilt kopen, huren, leasen of laten repareren, onderhouden of bergen, zij staan garant voor perfecte service. Daarnaast zijn zij Premium HAPERT dealer.

En natuurlijk kunnen alle bedrijven bij Cluistra een aanhanger kopen, ook als het bedrijf niet in Barneveld gevestigd is.

De aanhangers van Cluistra

Als het op aanhangers in Barneveld aankomt is alles mogelijk bij Cluistra. Kopen, huren, leasen, repareren, onderhouden; ze doen het allemaal. Naast aanhangwagens in alle soorten en maten vindt u in hun magazijn een groot assortiment aan kleine onderdelen. En als BOVAG-erkend bedrijf weet u zeker dat het onderhoud bij in vertrouwde handen is. De mensen van Cluistra hechten veel waarde aan hoogwaardige materialen en service waar u op kunt bouwen. Niet voor niets zijn ze Premium HAPERT Dealer.

De klanten van Cluistra komen uit plaatsen in heel Midden-Nederland zoals Ede, Rhenen, Amerongen, Maarsbergen en Barneveld naar Veenendaal om hun aanhanger te kopen.

Het assortiment aanhangers

Op uw aanhangwagen moet u blindelings kunnen vertrouwen, zeker als uw bedrijfsprocessen er mede van afhankelijk zijn. Daarom bieden ze bij Cluistra een compleet assortiment van de allersterkste en meest robuuste aanhangwagens van Europa. Tussen die 1200 verschillende modellen vindt u altijd wel een aanhangwagen die perfect past bij uw klus.

Wilt u een wagen die volledig aan uw wensen voldoet, dan bouwen zij in hun eigen werkplaats uw aanhangwagen op maat. Met complete opbouwconstructie!

Onderhoud en reparatie van uw aanhanger

Als BOVAG-erkend bedrijf weet u dat zowel het kopen als het onderhoud van uw aanhanger bij Cluistra in vertrouwde handen is. Het is verstandig uw aanhangwagen minimaal één keer per jaar een onderhoudsbeurt te laten geven.

Bij een BOVAG-onderhoudsbeurt wordt uw wagen gekeurd op basis van een vaste lijst met meer dan 50 punten. Wanneer de aanhangwagen door de keuring komt of wanneer er reparaties zijn uitgevoerd, ontvangt u de BOVAG-keuringssticker. Vanzelfsprekend ontvangt u BOVAG-garantie op de reparaties door Cluistra.