Een keuken laten maken door TD interieurbouw

      Reacties uitgeschakeld voor Een keuken laten maken door TD interieurbouw

Dankzij TD interieurbouw hebben we onze droomkeuken kunnen realiseren. Ik ben echt gek van koken en ik had samen met mijn man een nieuw huis gekocht. Hierdoor kon ik een geheel nieuwe keuken plaatsen. Ik wou van alles en nog wat in de keuken, maar ik had nog niet het goede beeld voor mij wat ik nu precies wilde ermee. Daarom wou ik graag wat advies van een interieurbouw bedrijf die mij hierin kon helpen.

Een bedrijf vinden, zoals TD interieurbouw

Ik had geen idee bij welk bedrijf, zoals TD interieurbouw, ik heen moest om goed en passend advies te krijgen. Dus ben ik het gehele internet afgegaan voor allerlei bedrijven in de omgeving. De meeste die kende ik nog van de vorige keer dat ik daar was, en daar had ik niet de beste ervaring mee. Ze wilden zo graag dat ik wacht kocht, dat ik helemaal onder druk werd gezet en dat was echt niet fijn als klant. Gelukkig had ik na een tijdje zoeken eindelijk een bedrijf gevonden die misschien wel beter was. Dit bedrijf was TD interieurbouw en hun showroom reel op de website zag er super mooi uit. Dus maakte ik een afspraak bij hen om meer informatie te krijgen. Ik kreeg snel contact met iemand en kon daar over een week al terecht.

Onze droomkeuken realiseren

Tijdens de afspraak had de medewerker en ik een goede connectie. We konden goed overleggen wat voor soort keuken ik en mijn man zochten en wat ik er allemaal in wilde hebben. Hij schetste een tekening uit van de keuken en dat was precies wat ik zocht! Echt alles klopte eraan! Dus heb ik mijn keuken door TD interieurbouw laten doen en daar heb ik totaal geen spijt van. Tot aan de dag van vandaag heb ik er plezier van en kan ik niet meer zonder deze geweldige keuken.

Contact

Wilt u meer weten over het bedrijf en alle diensten en producten die zij aan u kunnen leveren? Bekijk dan de website van TD interieurbouw via www.tdinterieurbouw.nl voor meer informatie hierover.