Nexd media
Image default
Marketing

Laat verschillende kartonnen koffiebekers bedrukken

Kartonnen koffiebekers zijn een leuk en ludiek middel om een boodschap over te brengen naar klanten, uw medewerkers, of bijvoorbeeld de bezoekers van een evenement dat u organiseert. Daarvoor is het laten bedrukken van zulke kartonnen koffiebekers ideaal. Bij Promocups kunt u verschillende soorten bekers, maar ook diverse verpakkingen laten bedrukken. Ook voor het laten bedrukken van plastic bekers kunt u bij deze specialist terecht. U heeft verder veel vrijheid in het ontwerp dat u op de verschillende producten wilt laten bedrukken. Dit kan een tekst zijn, maar bijvoorbeeld ook het logo van uw bedrijf of een andere mooie afbeelding.

U heeft uw bekers snel in huis

Wanneer u kartonnen koffiebekers of bijvoorbeeld plastic bekers wilt laten bedrukken voor een evenement, of om reclame te maken voor een evenement, is het natuurlijk belangrijk dat u de bekers snel in huis heeft. Bij Promocups bent u hiervan verzekerd. Profiteer van de korte levertijd bij deze specialist. Bestelt u de kartonnen koffiebekers of de plastic bekers die u wilt laten bedrukken voor 12:00 uur, dan heeft u ze in de meeste gevallen al de volgende dag in huis. Weet u al wat u op de bekers wilt laten drukken? De specialisten van Promocups helpen u graag bij het bedenken van een origineel ontwerp.

Ook perfect voor interne communicatie

Het laten bedrukken van plastic bekers en kartonnen koffiebekers is niet alleen de goede oplossing voor het maken van reclame. Ook voor interne communicatie zijn deze bekers zeer geschikt. Laat bijvoorbeeld een motiverende boodschap voor uw medewerkers op de bekers drukken. Of betrek uw medewerkers bij uw bedrijf door ze via de bekers te laten meedenken over belangrijke kwesties die er binnen uw bedrijf spelen. Zo betrekt u uw medewerkers op een ludieke manier bij uw bedrijf,