Cartoons en illustraties bij Cartoontime

      Reacties uitgeschakeld voor Cartoons en illustraties bij Cartoontime

Cartoontime is opgezet door Erwin Hogeboom. Hij is opgegroeid in een gezin dat zich bezighield met cartoons en hij heeft deze traditie voortgezet. Met al ruim twintig jaar ervaring heeft hij nog veel plezier in het tekenen van cartoons en dus ook met zijn werk. Met zijn mobiele tekentafel reist hij heel wat af en ook u kunt hem boeken voor al uw feestgelegenheden. 

Voor wie is Cartoontime?

U kunt Cartoontime als particulier boeken voor diverse feestgelegenheden. De locatie maakt vrijwel niet uit zolang de plek droog is (anders kan er niet getekend worden). Een cartoon van jezelf laten maken kan enorm leuk zijn – het geeft jezelf weer een nieuwe blik op jezelf. Ook kan een cartoon laten maken een enorm leuk en origineel cadeau zijn. U kunt bijvoorbeeld de cartoon op een kaart laten drukken en deze gebruiken voor een verjaardag, jubileum of trouwerij. Ook kunt u een cartoon op een bord laten tekenen – deze borden zijn in diverse formaten te verkrijgen. Laat bijvoorbeeld uw wijk zien dat uw partner veertig is geworden of verwelkom mensen met een cartoon op uw trouwfeest. Ook bedrijven kunnen Cartoontime inhuren. Kan uw bedrijfsfeest wel een extra boost gebruiken? Wat is dan unieker dan een cartoonist inhuren? U kunt al uw gasten op een grappige en unieke manier laten tekenen. Dit is een goede ijsbreker en vaak wordt er veel gelachen. Zo voorkomt u dat het feest te zakelijk wordt. 

Liever muzikaal entertainment?

Naast cartoons tekenen kunt u Erwin ook inhuren als muzikaal entertainer. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een orgel of lekker swingende muziek waar de gasten helemaal op los kunnen gaan. Van Erwin Hogeboom kunt u alles verwachten met zijn achtergrond als klarinettist op het conservatorium. Open het buffet met een feestelijk lied en ontvang uw gasten met een leuk stukje orgelmuziek. De cartoons en de muziek samen creëren een unieke en vrolijke sfeer op uw feest en zijn een ware toevoeging aan de gelegenheid. Waan jezelf in Frankrijk met karakteristieke Franse muziek in combinatie met de cartoons of maak er een knalfuif van met muziek waar men lekker op kan dansen.