Nexd media
Image default
Business / Business Services

Taffe tafels, industriele tafel, industriele tafels, industriele eettafel, industriele eettafels

Welkom bij taffe,  taffe  heeft een online aanbod Van industriele tafel,  industriele tafels.Omdat wij Alle tafels op ambachtelijke wijze in eigen werkplaats maken in het Groene Heemstede,  kunnen wij de tafels snel leveren en industriele tafel op maat en geheel naar wens maken.  naast de hout keuze van bijvoorbeeld eiken tafel, Wagon planken tafel,  grenen tafel geheel naar keuze.  in onze webshop worden diverse modellen aangeboden. op de homepagina Kunt u de diverse modellen zien.  als een op een model klikt Komt u op de pagina van het desbetreffende model zelf.  hier is de prijs te zien en ook kunt u hier de keuze zien van houtsoorten.  staan de houtsoort of maten niet op deze pagina Kunt u contact opnemen en Wij zullen u zo spoedig mogelijk  te woord staan.  wij van taffe  zijn van de directe aanpak. Machine onderstel, gietijzeren machine onderstel. omdat wij omdat wij een persoonlijk contact willen met de klant Kunnen wij de wensen van de tafel geheel met eigen hand produceren.  naast de keuze van verschillende houtsoorten en tafelpoten,  en tafel onderstellen is elke tafelmodel op maat te verkrijgen.   industriële Tafelpoten op maat. Zo kan het een tafel worden geproduceerd op maat met hout keuze en onderstel naar wens en kunnen wij een zeer divers aanbod Aanbieden. Industriele tafelonderstellen, gietijzeren tafelpoten Een kant en klare industriele tafel of losse industriele tafelpoten.

Houtsoorten

Naast de keuze voor mijn tafel op maat kan er ook gekozen worden voor verschillende houtsoorten.   naast Industriële tafel Eiken, industriele tafel wagonplanken.  en industriële tafel grenen,  kan er ook gekozen worden voor verschillende soorten behandelingsmethode van het hout. Een  industriele Wagon planken tafel  kan bijvoorbeeld geborsteld worden of geschaafd.  beide geborstelde versie worden de Wagon planken alleen schoon geborsteld waardoor de oude  donkere uitstraling blijft behouden.  Wat de industriële tafel en  ruige en  ouden uiterlijk geeft.  naast het borstelen kan er ook gekozen worden voor  geschaafde wagonplanken tafel. Deze versie van behandelingsmethoden van de Wagon planken eettafel tafelblad,   zorgt ervoor dat de lichte delen van het hout naar voren komen.  Wat een mooi verschil geeft tussen de lichte en donkere delen.   toen begon planken worden vervolgens gelakt met een hittebestendige en stootvaste lak.  waardoor de tafel makkelijk af te nemen is,  wat goed voor de levensduur is van het hout.  de industriele tafel van taffe  industriele eettafel worden gemaakt om lang mee te gaan kortom een tafel om aan te leven.

 

naast de weg om planken kan er ook gekozen worden voor een eiken industriele tafel,  industriele eiken tafel.  ook bij het ieken is er veel keuze tussen  behandelingsmethoden. Wat voor verschillende Uitstralingen geven wat karakteristiek is voor een industriële eettafel op Maat. Er kan gekozen worden voor vergrijsd eiken  industriele, licht Eiken  industriele tafel,  Donker eiken industriele tafel,  zwart eiken industriele tafel.  al de tafels zijn zeer robuuste tafel,  geschikt voor restaurant tafel,  restaurant indeling. Of kantoor tafel industrieel bureau. voor vragen kunt u terecht op de website, Wij zullen ze zo spoedig mogelijk beantwoorden.

 www.taffe.nl

http://www.taffe.nl