Nexd media
Image default
Business / Business Services

Groeneveld uw deurwaarder in Nijmegen

Uw deurwaarder in Nijmegen vindt u bij Groeneveld. Het is naar, maar soms is er geen andere mogelijkheid meer dan het inschakelen van deurwaarders. Als uw debiteur na het incassotraject nog steeds niet betaalt, mogen wij toestemming vragen aan de rechter om verdere stappen te ondernemen.

Wanneer schakelt u ons in?

Wij kunnen de schulden voor anderen innen. Groeneveld heeft hierbij meer mogelijkheden dan een incassobureau, omdat wij wettelijke status hebben. Wij kunnen bijvoorbeeld iemand oproepen om voor de rechter te komen met een dagvaarding. Verder mogen wij ook beslag leggen op iemands loon of spullen, of een woning ontruimen. U wilt het geld waar u recht op heeft en wij helpen u daarbij. Dit doen wij dor de persoon die moet betalen voor de rechter te laten komen met een dagvaarding, de deurwaarder maakt dan een verslag van zijn bezoek aan de persoon die moet betalen. Hierin staat dat de persoon in kwestie de dagvaarding ook echt heeft gekregen. Daarna kunnen wij beslag leggen op huizen, bankrekeningen, uitkeringen en zelfs spullen. Wanneer de rechter uiteindelijk heeft bepaald dat de ander moet betalen kunnen wij als laatste stap een huis of de spullen in het huis verkopen. Met het geld dat dit opbrengt word u betaalt. Wij kiezen echter eerst met u welke maatregel wij nemen. Hierin kunnen wij ook goed adviseren.

Een deurwaarder in Nijmegen nodig?

Heeft u een deurwaarder in Nijmegen nodig? Neem dan contact op met Groeneveld Gerechtsdeurwaarders. Wij gidsen u door het incassotraject en dragen zorg voor zowel de opdrachtgever als de debiteur. Zo kunnen we samen tot de juiste oplossing komen. Een incassotraject beginnen we pas als het echt niet anders kan en nadat de normale route al doorlopen is. Een veilig en eerlijk traject start u bij Groeneveld. Wij vinden het erg belangrijk om samen met onze opdrachtgever en de debiteur een passende oplossing te vinden. Mocht het eerste deel van het incassotraject niets opleveren, dan pas gaan wij verder met de volgende stappen en wordt het dossier intern overgedragen aan onze deurwaarders. Zo heeft u er weinig omkijken naar, terwijl u wel de regie houdt over het traject en altijd inzicht heeft in de procedure.