Nexd media
Image default
Business / Business Services

Goederen verzenden

 

Afhankelijk van de grootte van uw goederen/producten gaat u op zoek naar de juiste verpakking om ze te versturen. Hieronder hebben we de mogelijke verpakkingen voor u op een rijtje gezet, zodat u uw goederen/producten zo beschermt en goed mogelijk kan opsturen.

Enveloppen

Enveloppen worden vooral gebruikt voor kleinere goederen. Het voordeel van een envelop, is dat deze verpakking gewoon in de postbus past en het dus (zo goed als) gratis is om te versturen. Enveloppen beschermen uw goederen matig. Wanneer u kleine kwetsbare goederen wilt versturen kunt u kiezen voor luchtkussen enveloppen. Deze enveloppen zijn uitgerust met bubbeltjes, waardoor uw goederen beschermt worden tegen stoten en schokken. Door een zelfklevende strip is een luchtkussen envelop eenvoudig te sluiten.

Verzenddozen

Voor de middelgrote en kleine goederen (zoals apparaten e.d.) heeft u een verzenddoos nodig. Wanneer u kleine goederen, goed beschermt (beter dan bij een luchtkussenenvelop) wilt versturen, kunt u het beste een brievenbusdoos gebruiken. Deze passen door de brievenbus en zijn dus ook nog goedkoper te versturen dan andere verzenddozen.

 

Voor grotere goederen te verzenden kunt u gebruik maken van een Amerikaanse vouwdoos. Deze verzenddoos is vierkant en met tape af te sluiten. De Amerikaanse vouwdoos is te verkrijgen in verschillende formaten. Het kleinste formaat is 150 x 100 x 100 mm en het grootste formaat is 302 x 220 x 100 mm. Hiertussen zitten nog tientallen verschillende andere formaten.

Alternatief

Verzendzakken zijn een goed alternatief wanneer uw goederen niet kwetsbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan een trui of broek. Verzendzakken zijn gemaakt van COEX en zijn vuil- en vocht afstotend. Door middel van een plakstrip is een verzendzak ook eenvoudig te sluiten.

 

Bent u op zoek naar een goede verpakking voor uw zending? Op VerpakkingVoordeel staat een groot assortiment aan luchtkussen enveloppen, verzenddozen en verzendzakken. Bekijk onze site!