Nexd media
Image default
Business / Business Services

Een lichtplan laten maken, dé oplossing

Vindt u het moeilijk om de juiste verlichting voor uw huis te vinden, dan kunt u altijd een lichtplan laten maken door de professionals van Lichtkunde in Lunteren. Het is niet eenvoudig om voor elke plaats en in elke kamer de juiste lampen te vinden passend bij de verschillende activiteiten die er plaats kunnen vinden? Met een uitgekiend lichtplan wordt dit een stuk gemakkelijker. De professionals van Lichtkunde helpen u met het maken van een plan voor een perfecte verlichting.  Laat hier een lichtplan maken.

Een lichtplan laten maken met LED verlichting

Een lichtplan laten maken, betekent ook rekening houden met de enorme vooruitgang in verlichting. Met zijn energie-efficiëntie en lange levensduur loopt LED verlichting ver voor op de gloeilamp. Maar dat is nog niet alles! Ze kunnen uitstekend in moderne armaturen worden geïntegreerd. Bovendien zijn ze qua lichtkwaliteit en kleur absoluut vergelijkbaar met gloeilampen. Dankzij de vele voordelen van LED verlichting ontstaan er nieuwe mogelijkheden, vooral op het gebied van design. De focus ligt nu niet meer alleen op de armatuur, maar zeker ook op het licht zelf. Zo worden lichtbundels het overheersende designelement. De professionals van Lichtkunde passen innovatieve verlichtingsscenario’s toe waarbij de eigenlijke LED-lichtbron op de achtergrond of zelfs volledig onzichtbaar blijft.

Energiebesparing

De kundige medewerkers bij Lichtkunde adviseren u ook graag over de vele milieuvriendelijke energiebesparende mogelijkheden! Want energiebesparende lampen verbruiken niet alleen veel minder stroom dan gloeilampen, ze hebben ook een veel langere levensduur. Op deze manier dragen ze niet alleen bij aan de bescherming van het klimaat, maar verminderen ze ook de belasting van uw portemonnee aanzienlijk.

Voordelen van een goed lichtplan

  • Optimalisatie van de verlichting voor de vereisten van de te verlichten zones/processen.

  • Oplossing tegen een betaalbare ‘total cost of ownership’.

  • Laagst mogelijke energie-, installatie- en onderhoudskosten.

  • Positionering van armaturen volgens onderhouds- en gebruikseisen.

Persoonlijk advies?

Wilt u persoonlijk en individueel advies van een professional van Lichtkunde over hoe u uw verlichting energie-efficiënt kunt optimaliseren, neem dan gewoon contact met hen op voor een uitgekiend verlichtingsontwerp. Zij hebben ruime ervaring in het plannen van diverse veeleisende verlichtingsprojecten voor zowel binnen als buiten, bij u thuis of op kantoor.