Nexd media
Image default
Business / Business Services

Wanneer een telefoonservice nodig?

Wanneer heeft u een telefoonservice nodig voor je bedrijf? Lukt het u niet om al uw telefoontjes op te nemen? Heeft u het idee dat u minder productief kunt zijn doordat u steeds bezig moet zijn met uw klanten te woord staan, waardoor u minder tijd heeft om op de lange termijn te focussen? In dat geval kan het handig zijn om bij FreeVoice Antwoordservice te kijken naar een antwoordservice. Inmiddels zijn we al meer dan 12,5 jaar dé partner voor de antwoordservice. Wat houdt het in? Onze telefonistes beantwoorden uw gesprekken met uw bedrijfsnaam, plannen afspraken in uw agenda in en kunnen ook uw mailbox beheren. Hierdoor krijgt u weer overzicht in uw dagelijkse bezigheden en kunt u zich focussen op belangrijker zaken.

Kies voor een telefoonservice van FreeVoice

Wanneer u geen omzet wilt missen, kunt u kiezen voor de telefoonservice van FreeVoice. U krijgt dan een telefoniste op afstand die opneemt met uw bedrijfsnaam. Hierbij letten we heel erg op de klantherkenning, omdat we hiermee ons naadloos kunnen aansluiten op uw bedrijf en uw klanten. Er zijn daarnaast ook nog andere mogelijkheden bij FreeVoice.

FreeVoice telecomdiensten

Wist u dat het mogelijk is om slimmer en goedkoper te bellen? Wij van FreeVoice kunnen het voor u regelen met onze telecomdiensten. Daarnaast kunt u hiermee ook gebruik maken van presentie inzicht van collega’s waardoor u meer overzicht krijgt, onderling chatten wordt mogelijk én u krijgt een gezamenlijk adresboek!

FreeVoice secretariële diensten

Bij ons kunt u ook gebruik maken van onze secretariële diensten op een flexibele manier. U krijgt van ons dan een secretaresse op afstand, die allerlei klussen voor u kan verzorgen waar u en uw collega’s eigenlijk geen tijd aan kwijt willen. Bij ons krijgt u een vast aanspreekpunt voor dit soort dingen. Ze kan helaas niet uw koffie brengen, maar kan gelukkig wel een heleboel andere dingen voor u betekenen. We zijn een kleinschalige onderneming, wat betekent dat u op persoonlijk contact kunt rekenen dat vooral betrokken en klantgericht is. Bent u benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Meer vrije tijd

Vespa mat groen

Interieuradvies en inrichting op maat in Utrecht