Nexd media
Image default
Business / Business Services

Mijn ervaring met Oh Belle fotografie

Oh Belle fotografie is het bedrijf van Corine, een fotograaf in Veenendaal. Ik woon in het noorden van het land, maar dit was geen probleem, want ze komt gewoon naar je toe!

De fotoshoot

Ik had Corine ingehuurd voor een ‘day in your life’ fotoshoot. Ik vond het belangrijk om een keer mijn alledaagse leven vast te leggen. Corine kwam op een normale dag om de momenten van die dag fotograferen. Het zijn momenten die normaal niet worden voor eeuwig worden vastgelegd. Normale momenten lijken niet bijzonder voor jezelf, maar eigenlijk zijn deze dat wel, omdat lief en leed wordt vastgelegd. De fotoshoot is heel leuk om later terug te zien, later ook je kinderen of zelfs kleinkinderen. Het is eigenlijk een tijdloos document waarin je kan zien hoe je bijzonder je leven eigenlijk is.

Tijdens de ‘day in your life’ fotoshoot grijpt de fotograaf, Corine, niet in. Hierdoor waren de beelden van mijn fotoshoot iets minder perfect dan bij een normale fotoshoot, maar daardoor alleen maar specialer. Vooraf keek ik samen met Corine hoe de dag eruit ging zien en bepaalde we welke dag zij lang zou komen. Wat me opviel tijdens de dag zelf is dat ik het gevoel had alsof er een soort onzichtbare fotograaf bij mijn normale leven was waardoor het geen interruptie is van je normale, dagelijkse leven.

Na de fotoshoot

Binnen een week kreeg een preview toegestuurd door de fotografe Corine. Twee weken later kon ik alle foto’s van de fotoshoot downloaden. Het klopt ook wat zij gezegd voor de fotoshoot, nu de shoot alweer een tijdje geleden is, zijn de foto’s alleen maar waardevoller geworden. Laat staan hoe waardevol de foto’s over tientallen jaren zullen zijn!

De fotograaf

Corine is dus een fotograaf wonend in Veenendaal. Ze zorgde voor een hele fijn en ontspannen sfeer gelijk van het eerste moment. Daarnaast bewoog ze de dag van de fotoshoot voornamelijk op de achtergrond waardoor je goed kon doorgaan met de dagelijkse dingen. Corine zou ik zeker aanraden als fotograaf, want ze is heel betrokken en enthousiast. Deze manier van fotografie is heel bijzonder en zal op de lange termijn heel waardevol zijn!

Gerelateerde artikelen

Casco dakkapel of compleet met binnenafwerking, wat zijn de verschillen?

Vespa mat groen

HP Latex printer zie je overal