Nexd media
Image default
Business / Business Services

Vespa mat groen

Vespa scooters worden geleverd in diverse aantrekkelijke kleuren met vaak mooie namen waaronder Azzurro, Gallio, Rosso Dragon, Montebianco en Nero Vulcano. Mooie namen en prachtige kleuren maar sommige klanten willen een unieke scooter met een speciale lak zoals mat groen. Je kunt de kap overspuiten met een permanente lak maar dat verminderd de inruilwaarde enorm. Met Drip-Dip kun je de scooter laten overspuiten met een niet permanente lak die je later kunt verwijderen. De Drip-Dip techniek heeft nog meer voordelen dan alleen een Vespa mat groen, mat blauw of zelfs een laklaag van goud. Laten we de voordelen eens op een rij zetten.

 

Unieke Vespa Sprint Custom

De Vespa Sprint is een mooie scooter voor een groot publiek. De Custom versie wordt overgespoten met een speciale kleur die Vespa normaal gesproken niet levert. Dit zijn de mogelijke kleurstellingen:

 

  • Antraciet
  • Goud
  • Mat Zwart
  • Zilver
  • Mat Blauw
  • Mat Leger Groen

 

Zo kun je een Vespa mat groen, blauw of zwart rijden, een kleur die je verder nergens zult tegenkomen. Naast een opvallende kleur is het ook een praktische kleur waarmee je snel jouw scooter kunt vinden op een parkeerterrein.

 

Hoe werkt Drip-Dip?

Bij de Drip-Dip techniek wordt er een kunststof laklaag gespoten over de normale lak. Deze lak is geheel dekkend. De kleuren zijn anders dan de standaard Vespa kleuren, er bestaat geen normale Vespa mat groen, blauw of zwart. Zilver is alleen mogelijk bij enkele speciale modellen.

 

De lak is te verwijderen zonder schade aan de originele lak. Sterker nog, deze extra laklaag beschermd de originele lak tegen zon, regen en andere invloeden van buiten. Als je besluit om de Vespa scooter weer in de originele staat te brengen, bijvoorbeeld bij een verkoop of inruil kun je de lak weer verwijderen.

 

Vespa mat groen, blauw of glanzend goud en zilver

Kies jouw favoriete kleur, ga voor Vespa goud of zilver of kies voor Vespa mat groen, blauw of zwart. Daarmee wordt jouw Vespa scooter een uniek exemplaar zonder de originele lak aan te tasten. Kijk in de webshop voor de mogelijkheden. Deze speciale kleuren zijn verkrijgbaar in combinatie met de Vespa Sprint 4-takt 50cc Custom in snorfiets en bromfiets uitvoering.

 

https://www.fastfuriousscooters.nl/vespa/vespa-sprint/custom