Nexd media
Image default
Business / Business Services

Schréder, experts in lightability

Wij van Schréder zijn experts op het gebied van verlichting in zakelijke ruimtes. Veel mensen weten het niet, maar verlichting is één van de meest belangrijke factoren op het gebied van productiviteit en motivatie. Een ruimte met kale verlichting zorgt ervoor dat werknemers op gegeven moment lusteloos voor zichzelf uit aan het staren zijn, omdat de verlichting niet stimuleert of inspireert. Met de juiste verlichting wordt een sfeer gecreëerd die motivatie en inspiratie juist wel stimuleert, en de experts van Schréder kunnen u hiermee helpen. Ga naar de website www.schrederindustrylighting.com/nl/ voor meer informatie.

Schréder, voor kwaliteit

Wij van Schréder zijn niet alleen experts op het gebied van licht die de sfeer beïnvloed en productiviteit en efficiëntie stimuleert, maar alles wat betreft verlichting. Op onze website kunt u een energiebesparende rekenmachine vinden, waarmee u kunt berekenen hoeveel geld er per jaar bespaard zou kunnen worden op de verlichting alleen al! Wij van Schréder bieden oplossingen voor de verlichting die significant de kosten beïnvloeden door het besparen van zowel de energie die verbruikt wordt als het onderhoud van alle verlichting. Dat doen we door uitsluitend gebruik te maken van LED verlichting, dé meest zuinige verlichting die er bestaat!

Lichtplannen van Schréder

Wanneer u voor Schréder kiest, zullen wij eerst een inventarisatie bij u op de werkvloer doen, waarbij er wordt gekeken naar alle verlichting waar gebruik van wordt gemaakt. Bij het inventariseren wordt er gekeken naar de kleurtemperatuur van alle verlichting, wat de dekking is van iedere unit van verlichting en nog veel meer. Nadat dit allemaal in kaart is gesteld, gaan we aan de slag met een lichtplan. In dit plan worden allerlei oplossingen aangeboden voor industriële complexen, van het design van alle verlichting tot de after sales services om een compleet vernieuwd verlichtingssysteem te bieden die tot het uiterste efficiënt is.

Kortom

Wanneer u voor Schréder kiest, kiest u voor kwaliteit als nooit tevoren. Nadat wij langs zijn geweest zult u merken dat er niet alleen op energie bespaard wordt in de vorm van elektriciteit, maar ook energie van werknemers die in staat zijn om veel meer gedaan te krijgen in veel minder tijd. Kies voor kwaliteit, kies voor Schréder.