Nexd media
Image default
Business / Business Services

Een bedrijf vinden voor een uitdagend interieurproject

Wij als bedrijf hadden een interieurproject klaar liggen voor een bedrijf om op te pakken. Het gebouw waar wij als kantoor in zitten, is een erg oud gebouw en heeft mooie stucwerken op het platform zitten. Maar we merkten dat de manier hoe ons kantoor was ingericht, was niet modern. Terwijl wij wel een fris, jong en modern bedrijf zijn. Daarom wilden we een interieurbedrijf vinden die ons kon helpen om het gebouw te laten schitteren in een moderne manier.

Niet zo maar een normaal interieurproject!

Omdat het gebouw best een oud gebouw is, moet dit interieurproject met zorg worden gedaan. Want we zouden het als bedrijf zonde vinden als dit mooie gebouw en het prachtige stucwerk kapot zou gaan of helemaal weg zou verdwijnen. Dus gingen we kijken in de omgeving naar een bedrijf die een moderne stijl had met zijn interieurprojecten, waardoor we toch de stijl krijgen die we wel willen uitstralen. Gelukkig vonden we snel Grip Interieurprojecten via het internet. Alle projecten die ze tot nu toe hadden gedaan zagen er goed uit en dat was precies wat we zochten. Dus we namen meteen contact op met het bedrijf en konden we daar vrijwel direct terecht voor een afspraak. Het kennismakingsgesprek ging erg goed en iedereen zat goed op één lijn. Bovendien hadden we meteen een goed beeld wat ze zouden doen met ons kantoor.

Grip Interieurprojecten kan het allemaal!

Toen Grip bij ons aan het werk was, hebben wij tijdelijk ergens anders gezeten zodat het interieurbedrijf gewoon zijn eigen dingetje kon doen. Na ongeveer een week konden we terug komen en we herkende het kantoor amper meer! Het was wel veel beter geworden en alles waar we op hadden gehoopt. We hadden zelfs speciale tafels die we ook op een stand konden zetten dat je staand kan werken. Dat was echt een leuk detail! Bovendien hebben ze het oude gebouw er goed laten uitkomen en hierdoor voelen we ons echt uniek! Bedankt Grip Interieurprojecten!

Contact

Wilt u ook uw kantoor op laten pimpen door een interieurbedrijf? Bekijk dan de website van Grip Interieurprojecten voor meer informatie over de diensten die zij verrichten.