Nexd media
Image default
Mode en Kleding

Waarom broeken van Joseph Ribkoff een must-have zijn voor de moderne vrouw

Een goede broek van Joseph Ribkoff, Marc Cain of één van de andere ontwerpers die u bij Penninkhof terugvindt, is een must in de kledingkast van elke moderne vrouw. Niet alleen vanwege de esthetische vormgeving, maar ook vanwege het maximale draagcomfort. Met de aanschaf van een dergelijke broek bewijst u zich op diverse manieren dus een echte dienst op modegebied. Penninkhof biedt u een breed online assortiment pantalons van Joseph Ribkoff, Marc Cain en vele andere ontwerpers.

De kenmerkende broek met tailleband

Kenmerkend voor veel broeken afkomstig van Joseph Ribkoff, is de elastieken tailleband. Alhoewel dit veel dames in eerste instantie niet aantrekkelijk in de oren klinkt, is juist het tegengestelde waar. En wel om verschillende redenen. Zo biedt een dergelijke broek een optimaal draagcomfort en een maximale bewegingsvrijheid. De band vormt zich geheel naar uw lichaam en dus zult u ook nooit het gevoel hebben dat deze broek te strak of te los zit. Deze elegante kledingstukken zijn zeer goed te combineren met een grote diversiteit aan tops en blouses.

Broeken met wijde pijpen

De broeken met wijde pijpen zijn weer helemaal terug van weg geweest. Waar de laatste jaren de skinny jeans het modebeeld overheersten, maken deze nu langzaam weer plaats voor de wijd uitlopende broek. Draagt u een dergelijke broek van Joseph Ribkoff, of een andere designer zoals Marc Cain, dan kunt u rekenen op maximaal draagcomfort en het gevoel een echte fashionista te zijn. Het bijkomende voordeel van wijd uitlopende broeken zoals die van Joseph Ribkoff is dat ze uw benen langer laten lijken en uw vrouwelijke vormen nog beter uit doen laten komen.

Pantalons met print

Het Canadese modehuis Joseph Ribkoff schuwt niet voor kleur en prints. Ook niet wanneer het om broeken gaat. Daarom kunt u ook bij Penninkhof kiezen uit een aantal broeken dat van deze karakteristieke stempel is voorzien. In de meeste gevallen betreft het bloemenprints. De broeken zijn prima te combineren met een neutrale top en blazer. Ook kunt u uw outfit spannend en interessant maken door het patroon van de pantalon te combineren met een top met een ander design. Hierbij is het wel van belang dat de hoofdkleur in beide kledingstukken overeenkomt.