Nexd media
Image default
Business / Business Services

Gitaartabs – De beste gitaarcursus

De beste gitaarcursus

Wilt u graag gitaar leren spelen? Dan is de online gitaarcursus van Gitaartabs de beste optie. Zij bieden voor zowel beginners als gevorderden een online cursus die veel uitdaging biedt. Door de duizenden handgeschreven ProTabs, de uitgebreide Online Media Player en de afgestudeerde conservatoriumgitaristen bent u binnen de kortste keren een echte pro in het spelen van gitaar. U leert werken met akkoorden, leert noten lezen, maakt uzelf verschillende technieken eigen en leest uzelf in over verschillende stijlen. De cursus en de lessen worden door ervaren professionals, waaronder Jazz-, Rock- en Popgitaristen. Er zijn verschillende cursussen, zoals eerder aangegeven voor zowel de beginner als de gevorderde, maar er is ook nog keuze uit de verschillende gitaren.

De verschillende gitaren

Vrijwel iedereen begint met de klassieke gitaar. Gitaartabs maakt het voor u mogelijk om dit klassieke instrument, ook de Spaanse gitaar genoemd, te leren bespelen. Echter, wanneer u liever de nieuwe John Mayer, Bruce Springsteen of Jack Johnson wilt zijn is er natuurlijk een cursus voor de akoestische gitaar. Via de online lesmodule werkt u geheel in uw eigen tempo, op uw eigen niveau en krijgt u les van ervaren docenten. Naast de klassieke gitaar en de akoestische gitaar is er nog de elektrische gitaar en ook nog de basgitaar. De elektrische gitaar, bekend van Jimi Hendrix, Prince, Eric Clapton of B.B. King is online te leren via diverse cursussen. Tot slot nog de basgitaar, voor de echte Paul McCartney ‘s en Bootsy Collins onder ons. Heeft u altijd al een echte pro willen worden in het spelen van basgitaar, dan is vandaag uw dag.

Alle cursussen worden gegeven door ervaren professionals uit het vak of een afgestudeerd conservatoriumgitarist of –docent. Wilt u graag één of meerdere gitaren willen leren bespelen? Volg dan de gitaarcursus van Gitaartabs.

https://gitaartabs.nl/gitaarcursus/