Nexd media
Image default
Business / Business Services

VT2000 – VT2000 VvE beheer in Rotterdam

 

Gecertificeerde VvE beheerder – VT2000 is een SKW gecertificeerde VvE beheerder. SKW staat voor Samen Kwaliteit Waarborgen. Het SKW certificaat is ontwikkeld door belanghebbende partijen, zoals VvE Belang, VGM NL en Aedes vereniging van woningcorporaties. Na ontvangst van het SKW certificaat wordt ieder jaar de kwaliteit van de VvE beheerder opnieuw getoetst om te kijken of de (goede) kwaliteit aanwezig is gebleven. Het SKW certificaat is het belangrijkste productcertificaat voor beheerders voor Verenigingen van Eigenaren. De eisen staan in de nationale beoordelingsrichtlijn. Er zijn in Nederland een beperkt aantal VvE beheerders die heet SKW certificaat hebben behaald.  Het certificaat geeft in grote mate houvast aan eigenaren dat de VvE goed wordt beheerd.

VT2000 beschikt ook over een dochteronderneming: De Amsterdamse VvE Beheerder. Deze organisatie is actief in de regio groot Amsterdam, dus ook voor uw VvE beheer in Haarlem. 

Diensten

De diensten die worden aangeboden door VT2000 zijn het administratief beheer, het financieel beheer en het technisch/bouwkundig beheer. De Vereniging van Eigenaren kan er voor kiezen om het hele beheer te laten besteden, maar ook een deel van het beheer.

Twinq

VT2000 communiceert open en transparant naar haar klanten toe. Er wordt gebruik gemaakt van het softwareprogramma Twinq. Hiermee hebben eigenaren op ieder moment van de dag inzicht in de administratie van de Vereniging van Eigenaren.

Contact VT2000

Met vragen of voor het verzorgen van een vrijblijvende offerte helpen onze vakkundige collega’s u graag verder. Als u meer wilt weten over VT2000 of andere vragen hebt, kunt u ons bereiken op, tel: 0174-286262 of info@vt2000.nl. Wij onderscheiden ons van andere VvE beheerkantoren met de gratis overstapservice. Bij de overstap naar VT2000 wordt u volledig ontzorgd. U kunt hierover meer lezen op onze website, maar ook kunt u hierover vragen stellen aan ons team.