Nexd media
Image default
Business / Business Services

Een doelgerichte en pragmatische aanpak tijdens uw re-integratie 2e spoor

Op sommige momenten blijkt dat een re-integratie 2e spoor noodzakelijk is. Misschien had u dit als werkgever, in samenspraak met uw werknemer, in eerste instantie liever nog even uitgesteld. Wanneer op een gegeven moment blijkt dat een re-integratie tweede spoor de enige mogelijkheid is, dan is dit natuurlijk ook geen enkel probleem. De experts van Adxpert staan altijd graag voor u klaar om u te helpen bij het in goede banen leiden van uw re-integratie tweede spoor. Wij zorgen er altijd voor dat alles op een nette manier zal verlopen en dat alle betrokken partijen erg blij zullen zijn met het resultaat. Zo zorgt u tot het laatste moment goed voor uw werknemer en zullen er dus ook geen narigheden plaatsvinden bij het vertrek. Wij vinden het belangrijk om de goede band te houden en zullen er dus op toezien dat dit ook altijd zal zijn.

Meerdere redenen waarom u kiest voor een re-integratie 2e spoor

Er zijn meerdere mogelijkheden waarom u kiest voor een re-integratie tweede spoor. Adxpert zorgt altijd voor de juiste begeleiding en doet er alles aan om elke re-integratie zo goed mogelijk te laten verlopen. Dit doen wij volgens onze werkwijze die wij nu jarenlang toepassen. Dankzij deze werkwijze weten wij precies wat wij het beste kunnen doen in uw situatie en zorgen wij ervoor dat iedere re-integratie tweede spoor op een goede manier zal verlopen. Enkele redenen om te kiezen voor Adxpert als het gaat om een re-integratie 2e spoor, zijn ons doelgerichte en pragmatische aanpak. Daarnaast werken wij met een innovatieve vacaturebank, focussen wij op het vinden van ander werk of andere werkervaringsplekken en zorgen wij voor een korte en heldere communicatie tussen de werkgever en coach en kunt u de maandelijkse rapportages inzien.

Tevreden klanten, dat is waar wij het voor doen!

Al onze klanten weten dat zij altijd bij ons terecht kunnen voor vragen of advies. Hierdoor hebben wij in de afgelopen jaren al zeer veel tevreden klanten mogen helpen, dit is iets waar wij het iedere dag voor doen! Wij hopen dat wij in de toekomst nog veel meer mensen mogen helpen met hun re-integratie tweede spoor en zien dan ook een voorspoedige samenwerking tegemoet. Neem bij vragen contact met ons op via Adxpert.nl en dan zorgen wij ervoor dat wij hier zo snel mogelijk op zullen reageren.