Nexd media
Image default
Business / Business Services

Webshop beginne

Een goede web shop beginne begint bij de keuze voor de juiste software. Je kunt zelf aan het programmeren slaan maar dat kost je veel tijd die je beter kunt besteden aan klanten werven en je netwerk uitbreiden. Een web shop beginne in Shoptrader neemt je veel werk uit handen, ook zaken waar je wellicht nog niet bij stil hebt gestaan. We zullen eens enkele belangrijke opties benoemen en uitleggen waarom deze zo belangrijk zijn bij een web shop beginne.

 

Het uiterlijk van de webshop

Een webwinkel moet er goed uitzien. Een lelijke etalage in de winkelstraat loop je immers ook voorbij. Bij de web shop beginne kies je voor een aantrekkelijke “look and feel” die aansluit bij jouw doelgroep. In Shoptrader kies je daarvoor een standaard template. Wees gerust, je kunt dit als basis gebruiken en de webshop een compleet eigen identiteit geven. Zie het als de foundation waar je zelf de make-up op aan kunt brengen.

 

De producten organiseren

Bij de webshop beginne is de productkeuze van groot belang. Begin je met enkele producten of heb je duizenden artikelen in het magazijn liggen? Binnen Shoptrader kun je kiezen om een bestaande database te importeren, of je begint met nul in het overzichtelijke systeem. Voeg foto’s en productinformatie toe, stel de prijs naar wens in. Zaken als BTW worden automatisch gesplitst. Je kunt het systeem koppelen aan je eigen boekhoudsoftware als je dat wilt.

 

Betalingen verwerken

Wanneer mensen producten bestellen moeten ze daar ook voor kunnen betalen. Na de web shop beginne zul je moeten kiezen voor de betaalopties die aansluiten bij jouw doelgroep. Bijvoorbeeld iDeal voor betalingen via de bank, of PayPal voor digitale transacties. In Shoptrader kun je standaard al vele betaalopties gebruiken, je kunt ook banken en betaalopties toevoegen als je dat wilt.

 

Verzendingen beheren

Wanneer je iets hebt verkocht moet je de producten zo snel mogelijk uitleveren. Je kunt alles zelf op de post doen, dat hangt ook af van je producten, bij een web shop beginne kan het voordeliger zijn om een bezorgdienst te gebruiken. Bij Shoptrader kun je een bezorgdienst koppelen waarmee producten uitleveren een fluitje van een cent is.

 

Data exporteren

Je moet na de web shop beginne uiteraard ook een goede adminsitratie voeren. Net als bij het productbeheer kun je via Shoptrader ook de resultaten in standaard formaat exporteren naar jouw favoriete boekhoudsoftware. Zo kun je de gehele keten regelen met Shoptrader als middelpunt.

 

Probeer nu zelf het platform van Shoptrader, er zijn drie betaalbare abonnementen en je kunt nu de dienst 15 dagen gratis uitproberen.

http://www.takecareonline.nl/webshop/online-winkel-beginne/

Gerelateerde artikelen

Bespaar met het overstappen naar een nieuwe energieleverancier

Het beleid van Profuomo

Ook Barnevelders kopen hun aanhanger bij Cluistra