Nexd media
Image default
Bedrijven

Maak uw relatiegeschenk speciaal met een geschenk op maat!

Door het geven van een relatiegeschenk kunt u uw waardering naar uw (potentiële) klanten, relaties en/of medewerkers uitspreken. Om ervoor te zorgen dat u een relatiegeschenk geeft die helemaal past bij uw bedrijf en de ontvanger, kunt u ervoor kiezen om een relatiegeschenk op maat te laten maken of om zelf een pakket samen te stellen. Met een relatiegeschenk om maat kunt u alle kanten op. Zo kunt u in veel gevallen kiezen om persoonsnamen op uw geschenk te laten bedrukken of graveren. Liever een geheel eigen ontwerp aanleveren? Ook dat is in veel gevallen mogelijk! Kortom, er zijn veel mogelijkheden als het om relatiegeschenken op maat gaat. Wilt u een relatiegeschenk op maat laten maken of een pakket samenstellen? Dan bent u bij Greengiving in Barneveld op het juiste adres. Greengiving is sinds 2009 dé online specialist in duurzame relatiegeschenken. Met deze geschenken kunt u uw organisatie op een groene en duurzame manier promoten.

Relatiegeschenk op maat of zelf samenstellen

Als een standaard relatiegeschenk niet helemaal aansluit bij uw wensen, kan een op maat gemaakt relatiegeschenk, of een zelf samengesteld pakket een goede oplossing zijn. Door het op maat maken of zelf samenstellen van een pakket kunt u namelijk zelf helemaal bepalen hoe uw geschenk eruit komt te zien. Wel zo fijn, zo is er altijd wel een geschenk die helemaal aansluit bij uw wensen. Denk bijvoorbeeld aan een zelf ontworpen Tony’s Chocolonely chocoladereep, een mooi samengesteld pakket of een eigen ontworpen groeipapier kaartje. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ook is het in enkele gevallen mogelijk om een geschenk te personaliseren met persoonsnamen, zo maakt u uw geschenk nog een tikkeltje persoonlijker.

 

Verrassend relatiegeschenk op maat

Greengiving denkt graag met u mee voor een passend geschenk op maat!

De mogelijkheden op het gebied van op maat gemaakte relatiegeschenken is eindeloos. Daardoor kan het lastig zijn om een keuze te maken. Daarom staan de specialisten van Greengiving voor u klaar. Voor advies, technische oplossingen of om gewoon even met u mee te denken! Neem eenvoudig contact met ons op via 0342-745770 en wij helpen u graag verder. Wij luisteren graag naar uw wensen en behoeften en helpen u graag om samen een prachtig, maar vooral passend, geschenk te creëren. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan zeker eens een kijkje op de website van Greengiving of neem contact op met één van de specialisten.

https://www.greengiving.nl/pakketten/kerstpakket-op-maat