Nexd media
Image default
Bedrijven

Waarom is bedrijfskleding belangrijk?

Natuurlijk, het staat goed wanneer je werknemers allemaal dezelfde kleding dragen. Maar het doel van een bedrijfslogo gaat verder dan alleen een bedrukt vest. Ook in de zwaardere industrie is identificatie belangrijk. Bedrijven komen steeds meer terecht op specifieke bedrijventerreinen. De kans is groot dat je toeleveringsbedrijven op hetzelfde terrein staan, of op een terrein dat er geweldig op lijkt.

En ook als het gaat om personeel dat niet direct op een industriële werkvloer staat is het belangrijk te weten dat je mensen zijn waar ze thuishoren.

Veiligheid is belangrijk

Vesten bedrukken met je bedrijflogo, of met bedrijfskleuren heeft eigenlijk maar weinig te doen met reclame maken, en alles met veiligheid. Ook bij ongelukken en rampen kan het belangrijk zijn om mensen te identificeren met de plaats waar ze werken. Juist daarom dragen politiemensen en bijvoorbeeld de brandweer uniformen.

Bedrijfskleding

Bedrijfsspionage bestaat echt

Als je werknemers uniforme kleding dragen kun je direct zien of er een vreemde op de werkvloer staat, iemand die daar niet hoort. De kennis die je bennen je bedrijf hebt vergaard kan dan in gevaar zijn.

Geloof je dat je concurrenten niet graag willen weten hoe je bepaalde problemen hebt aangepakt? Dat ze die oplossingen graag zonder kosten willen gebruiken? Vesten bedrukken met je bedrijfsloge is de eerste stap die je kunt zetten om je geheimen ook geheim te houden.

Natuurlijk is reclame ook een doel

Reclame is duur en het is helemaal niet zo zeker of er wel winst zit op de reclame die je maakt. Het internet is een goed voorbeeld. Er zijn veel bedrijven die via het internet reclame maken en proberen hun producten aan de man te brengen.

Het bedrijflogo moet zo bekend mogelijk worden. Dat kan alleen wanneer je het steeds weer gaat herhalen. Dus het moet een duidelijk aanwezige plek krijgen op de vestigingen van je bedrijf. Het moet een schoon en duidelijk beeld zijn dat ook herkenbaar is wanneer mensen, je klanten, het buiten de vestigingen zien.

Bedrukte vesten zijn belangrijk op meer dan een manier

Denk er goed over na en kies het bedrijf dat je vesten en werkkleding gaat bedrukken goed uit. Ook hier is kwaliteit belangrijker dan hoeveelheid.

Wil je als bedrijf je kennis binnen de muren houden, goede reclame maken en ook nog eens een goed product leveren?
Het leveren van goede producten blijft een zaak van de productieafdeling. Maar je producten op de markt brengen dat is een ander verhaal. Vesten bedrukken en bedrijfskleding bedrukken kan een deel van het antwoord zijn.