Nexd media
Image default
Tuin en buitenleven

De beste zomerhuis ideeën

Tuinhuizen van Douglas hout hebben een tuinconstructie die heel goed kan worden aangepast en die ook nog eens een van de leukste tuinkamer-ideeën zijn. Het kan natuurlijk zorgen voor meer leefruimte met een spectaculair uitzicht, maar het is ook een geweldige plek om te lezen, schilderen of om andere hobby’s uit te oefenen. Het kan ook het kantoor aan huis zijn dat je nodig hebt als het thuis te chaotisch wordt. Zomerhuis decor kan worden aangepast aan uw voorkeuren, wat resulteert in een omgeving die u genieten van tijd doorbrengen in. Toch kan een van deze structuren zijn een mooie aanvulling op de tuin, die als een respectabele focus punt.

Kies een zomerhuisje in een vintage-style

Een tuinhuisje met veranda, is een fantastische plek om de tuin op het heetst van de dag te observeren. Het is een les in mooie landelijke vormgeving, met potplanten, gors, oude plantenbakken, appelkistjes en gieters.

Vintage-houtsoorten, zoals Douglas hout uit Roosendaal, zorgen voor een mooie combinatie van vintage en milieubewust bezig zijn.

Kies een zomerhuis met een kantoor aan huis

Als u vanuit huis werkt, kan het moeilijk zijn een rustige plek te vinden om u te concentreren, dus een kantoor aan het eind van de tuin is ideaal. Het is een goedkopere en snellere keuze dan uitbreiden om een kantoor toe te voegen, aangezien de meeste ontwerpen binnen een paar weken kunnen worden opgezet, en het biedt een toevluchtsoord los van het hoofdgebouw.

Een boomhut is een goed idee

Bent u op zoek naar unieke ideeën voor een zomerhuis? Een boomhut heeft een groot dek, een bekabeld interieur met een aan de muur gemonteerde tv, gemaakt van mooi hout van Houthandel Roosendaal, waardoor het de ideale chill-out plek is. Om bij de boom te passen, kan je de buitenkant voorzien van warme cederhouten lambrisering en groene dakpannen. Omdat boomhutten kunnen worden gebouwd met ondersteunende palen, is een stevige boom niet nodig.

https://www.deoudestee.nl/