Nexd media
Image default
Bedrijven

3 artikelen om je naamsbekendheid te vergroten

Bedrijven lijken nog vaak te kiezen voor traditionele manieren om hun merk te promoten, zelfs in het jaar 2023. Hoewel visitekaartjes nog steeds effectief zijn, zijn er veel creatieve manieren om je merknaam en logo onder de aandacht te brengen. Er zijn talloze mogelijkheden in deze tijd waarin bijna alles mogelijk is. Denk bijvoorbeeld aan het een Deense kar met jouw logo. In dit artikel worden drie verschillende artikelen besproken die bedrukt kunnen worden met jouw logo om meer herkenning te creëren.

Tassen

Een bedrukte tas is nog steeds een effectieve en handige manier om de naamsbekendheid van je merk te vergroten. Hoewel het misschien ouderwets klinkt, heeft het bedrukken van tassen nog steeds vele voordelen. Het is namelijk een kosteneffectieve manier om je merk te promoten en je kunt dit al doen met een klein budget. Bovendien kun je een tas op een milieuvriendelijke manier bedrukken en nodigt dit mensen uit om de tas opnieuw te gebruiken. Dit betekent dat anderen je merk letterlijk uitdragen op straat. Hoe vaker jouw tas gezien wordt, hoe meer de aandacht zal worden getrokken en hoe meer je merk zal opvallen.

Servetten

Als je werkzaam bent in de horecasector, kan het lastig zijn om een effectieve manier te vinden om jouw merknaam te verspreiden. Een mogelijke oplossing hiervoor is het bedrukken van servetten. Servetten kunnen zowel op locatie als bij take away bestellingen worden verspreid. Door een stapel bedrukte servetten in elke tas te doen, zorg je ervoor dat iedereen, zelfs als ze niet bij jou binnen zijn geweest, in aanraking komt met jouw huisstijl. Zo raken ze bekend met jouw merk en zullen ze het eerder herkennen. Servetten bedrukken kan vaak al vanaf een kleine oplage, dus waarom zou je het niet uitproberen?

Deense kar

Deense karren zijn een must-have voor elk bedrijf dat actief is in de horeca, catering of evenementenbranche. Deze karren zijn van hoge kwaliteit en bieden veel mogelijkheden om jouw producten op een aantrekkelijke manier te presenteren en te verkopen. Het gebruik van een Deense kar geeft je de vrijheid om je producten op een efficiënte en creatieve manier te organiseren en te vervoeren, terwijl je tegelijkertijd je merk kunt promoten. Door het bedrukken van de kar met jouw logo en merknaam, creëer je een unieke en herkenbare uitstraling die je onderscheidt van de concurrentie. Deense karren zijn duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit, waardoor ze een investering zijn voor de lange termijn. Met een Deense kar van jouw merk, ben je verzekerd van een opvallende presentatie en een professionele uitstraling, waardoor je meer klanten aantrekt en meer omzet genereert.