Nexd media
Image default
Management

Business ideas with low investment and high profit

Bedrijfsideeën met lage investering en hoge winst

 

18. Sociale media diensten

Vereiste investering: NA

Social media services business omvat diensten zoals Ghost-writing voor bedrijven, het posten op blogs, Facebook, LinkedIn en Twitter accounts & Facebook pagina’s. Over het algemeen moet je zorgen voor de sociale media-aanwezigheid van een merk en hen verkeer en klanten via sociale media te krijgen.

 

19. Interieur Ontwerper

Vereiste investering: INR 50.000 tot INR 5 lakhs

Er is een aanzienlijke hoeveelheid mensen die behoren tot de romige laag van rijkdom in ons land. En ze zijn bereid om zwaar te besteden aan de dure herenhuizen, volledige faciliteiten, en de luxe om hun niveau uit te drukken. En vandaar het meubilair is een van de meest gewaardeerde producten als een interieur.

 

Het bedrag besteed aan deze luxe interieurs is hoog en dus het niveau van de verwachting is ook hoog. De stijl, het ontwerp, en de kwaliteit van het interieur elementen die deel uitmaken van de waarde van het product zijn de factoren die elke decoratie winkelier moet prioriteren de focus op.

 

Interieurontwerper bedrijf kan de beste deal met een lage investering, maar dit kan speciale vaardigheden nodig. Dit soort zaken is zeer geschikt voor iemand die bekend is met en gepassioneerd is over interieur design. Een interieurontwerper heeft een creatieve kant voor kunst en esthetiek en wordt betaald voor het verstrekken van hetzelfde aan zijn klanten. Daarom moet het van goede smaak zijn en overeenkomen met die van de potentiële klant.

 

Als u zich bezighoudt met unieke, luxe en stijlvolle meubels en de juiste mensen kunt bereiken, dan zijn de winstmarges in deze branche zeer hoog. U kunt ook alleen het ontwerpen van werk vanuit huis doen.

 

20. Kruidenierswinkel

Vereiste investering: INR 10 lakhs – INR 20 lakhs

Kruidenierszaak is de meest noodzakelijke business voor de verkoop van verschillende goederen die mensen dagelijks nodig hebben. Dit is een winstgevende en verliesvrije zaak, aangezien kruidenierswaren de dagelijkse basisbehoeften van alle mensen zijn. U hoeft alleen maar een klein beetje kapitaal te investeren om wat inventaris van een verkoper te kopen en het op de markt te verkopen. U kunt elk verkocht product kopen. U kunt beginnen met een kleine kruidenierswinkel en geleidelijk uitbreiden naar behoefte.

 

21. Coaching Klasse

Vereiste investering: INR 10 lakhs – INR 50 lakhs

Het onderwijs zal nooit ophouden. Tegenwoordig als gevolg van hevige concurrentie, studenten die zich voorbereiden op de competitieve examens enige begeleiding nodig hebben voor de voorbereiding, zodat ze zich aansluiten bij coaching centra. Deze coaching centra zijn altijd groene lage investering bedrijven met een hogere winst die helpen bij het verspreiden van kennis en trainen van studenten om bedreven te worden in de clearing competitieve examens.

 

Je moet er echter wel voor zorgen dat je een grondige kennis van het onderwerp hebt en het onderwerp goed aan de studenten uitlegt. Je moet niet alleen wiskunde of wetenschappen onderwijzen, als je een professional in sport bent, kun je ook als professionele sportcoach aan de slag. Gezien de populariteit is coaching een van de beste bedrijven met een lage investering in India.

 

22. Mobiele winkel

Vereiste investering: INR 1 lakh – INR 5 lakh

Het starten van een kleine mobiele winkel is een winstgevend business idee. Met een toenemend aantal gebruikers van mobiele telefoons, heeft een goed gevulde mobiele winkel in een goede locatie een grote kans om winstgevend te worden.

 

23. Vertaaldiensten

Vereiste investering: NA

U moet zich specialiseren in een of twee talen die u vloeiend spreekt of u moet andere vertalers inhuren die meerdere talen kennen, voor deze business.

 

24. Mobiel / Computer Reparatie

Vereiste investering: INR 1 lakh – INR 5 lakh

Technologie is een onvermijdelijke component in de huidige tijd. Het is nu een noodzaak en geen luxe. Leren hoe apparaten zoals laptops en computers te repareren is een eenmalige investering. Haal het nodige diploma/opleiding en maak je handen vuil.

 

Elke verkoper van mobieltjes en pc’s heeft een kleine ruimte in de hoek van zijn winkel die bestemd is voor de reparateur. Nee, je wordt niet gevraagd om daar te gaan zitten, maar je kunt hetzelfde doen en deze business thuis beginnen met een kleine investering.

 

25. Rijschool

Vereiste investering: INR 10 lakhs – INR 15 lakhs

Om een rijbedrijf te starten, heb je een aantal auto’s nodig en een goed team van chauffeurs die rijles kunnen geven. Of u kunt gewoon contact opnemen met uw vrienden, buren, enz. als ze willen leren rijden. Sommige mensen brengen zelfs hun eigen auto mee en vragen mensen om hen te leren autorijden. Een rijschool is dus een geweldig bedrijf met een hoge winstmarge. Je kunt vandaag nog je eigen rijschoolbedrijf beginnen met weinig kapitaal en hoge winsten verdienen.

 

26. Auto Parkeren

Vereiste investering: INR 50 lakhs – INR 90 lakhs

Het hebben van een grote ruimte voor het verstrekken van veilige en beveiligde auto parkeren zal de beste deal zijn. Er moet worden geïnvesteerd in het inhuren van bewakers, het installeren van beveiligingscamera’s en het goed inrichten van de parkeerplaats.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/