Nexd media
Image default
Bedrijven

Online adverteren

Je hebt gekozen om online te gaan adverteren. Dit is een heel goed moment voor jouw bedrijf, want het zal geheid nieuwe klanten binnen krijgen! Online adverteren is tegenwoordig heel belangrijk, maar je kan dit op verschillende manieren doen. In dit artikel gaan we verschillende manieren van online adverteren uitleggen.

SEA

SEA staat voor Search Engine Advertising. In het Nederlands heet het ook wel zoekmachine adverteren. Je gaat dus adverteren via een zoekmachine zoals google. Het is erg handig, want je kunt op deze manier gericht adverteren. Als je bijvoorbeeld een specifieke doelgroep of locatie hebt, waar je wilt dat jouw advertentie gezien wordt, dan kan je dit instellen. Op deze manier kan je veel meer uit een advertentie halen.

SEO

SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachine optimalisatie. Dit is niet hetzelfde als SEA. Bij SEA ga je adverteren via een zoekmachine, maar bij SEO zorg je ervoor dat jouw website goed gevonden wordt door zoekmachines. Dit kan je erg veel geld in advertenties besparen. Het zorgt er namelijk voor dat als iemand in de omgeving van jouw bedrijf, een soort gelijk bedrijf zoekt, die jouw website op de eerste pagina ziet staan. Dit is niet alleen op locatie, je kunt namelijk alles kiezen. Als je bijvoorbeeld wilt dat als iemand “luxe kinderkleding” intypt, bij jouw website terecht komt, kan je hiervoor zorgen via SEO.

Facebook Ads

Facebook ads is, zeker in deze tijd, een manier van online adverteren om niet over het hoofd te zien. Er zijn miljoenen mensen dagelijks actief op facebook. Als je gaat adverteren via facebook kan je ook doelgericht adverteren. Het is nog altijd beter om een eigen website te hebben, deze kan je dan ook op jouw facebook pagina linken.

Beslist.nl

Als jouw bedrijf producten verkoopt, dan is het misschien interessant, om via beslist.nl te adverteren. Hier komen ook dagelijks vele bezoekers, die jouw product dan mogelijk zien langskomen.

https://web-wings.nl/wat-is-sea/

Gerelateerde artikelen

Volg nu de cursus voor nagelstyliste

Ervaren bruidskapper in Arnhem gezocht?

Onderweg naar de top met je onderneming