Nexd media
Image default
Business / Business Services

Een touringcar huren is ideaal

Een touringcar huren is ideaal wanneer je met een (grote) groep naar een of ander evenement wilt gaan. Het brengt gemak, rust en het is comfortabel en ook nog eens goedkoper dan wanneer iedereen met zijn of haar eigen auto op pad gaat. Tel daarbij op de belasting voor het milieu, dan heb je je keus toch snel gemaakt? Of je nu met een klein intiem gezelschap op pad gaat of een grote groep, bij Noot.nl kun je een touringcar huren vanaf 16 personen tot maar liefst maximaal 62 personen. Geheel afgestemd op jouw persoonlijke wensen.

Een touringcar huren? Rekent u op kwaliteit en comfort

Een touringcar huren van Noot.nl betekent kwaliteit en comfort. Zelfs wanneer je op pad gaat met een groep van 40 personen. Een touringcar die geschikt is voor het vervoeren van zo’n 60 personen kan zo gewenst omgebouwd worden naar een touringcar met extra luxe voor 40 personen. Dat betekent dat er wat meer beenruimte wordt gecreëerd door stoelen te verwijderen en de resterende stoelen wat meer ruimte te gunnen. Banken worden wanneer ze worden omgedraaid en een tafeltje ertussen wordt gezet, een gezellig plekje waar je met een aantal gasten een kaartje kunt leggen bijvoorbeeld, toch nog even die ene offerte klaar te maken voor verzending of een (bord)spelletje kunt doen met je gezin. Mede hierdoor wordt de busreis echt onderdeel van het geplande uitstapje naar elke bestemming binnen Nederland. Reizen met Noot.nl wordt extra aantrekkelijk onder het genot van een lekker drankje.

Niet alleen voor het huren van een touringcar

De professionals van Noot weten als geen ander hoe ze een feestje moeten maken van de busreis en leggen zich al jaren ook toe op het organiseren daarvan. Mocht je op zoek zijn naar een bijzondere feestlocatie voor je trouwerij, inclusief catering en overnachting ook daarvoor kun je bij hen terecht. Ze maken er graag een speciale happening van. Een om nooit meer te vergeten. Heb je speciale wensen of ben je op zoek naar een touringcarbedrijf om je met een groep veilig van A naar B te brengen? Neem geheel vrijblijvend contact met Noot.nl op voor een advies op maat.