Nexd media
Image default
Business / Business Services

Waarom je zo snel mogelijk over moet gaan op Voip bellen

Met ons bedrijf zijn we een tijd geleden overgegaan op Voip bellen. Wij hebben dit gedaan via de Nederlandse Provider. In deze blog deel ik graag met jou waarom je over moet gaan op Voip bellen, wat het is en waarom je dit moet doen bij De Nederlandse Provider. Voip bellen is om te beginnen bellen via internet in plaats van via een ouderwetse ISDN lijn of zelfs een analoge verbinding is iets wat je nog best wel veel ziet in Nederland. Bellen via internet heeft veel voordelen ten opzichte van die andere twee verbindingen, bijvoorbeeld dat er middels SIP Trunks veel mogelijk is op gebied van automatische doorschakelingen en dergelijke. Een adviseur van De Nederlandse Provider kan jou hier veel meer over vertellen en hier om ga ik mij vooral focussen op de voordelen van De Nederlandse Provider.

Voip bellen van De Nederlandse Provider

Bij De Nederlandse Provider kun je Voip bellen en het mooie aan deze organisatie is dat ze hele goede service leveren en maatwerk leveren. Ze kiezen de beste oplossing voor uw organisatie en dit zorgt ervoor dat De Nederlandse Provider ten opzichte van de concurrentie. Er is geen andere telecomprovider die bedrijven bij de op termijn verplichte overgang naar Voip bellen kan helpen en dit is dus waar De Nederlandse Provider zich in onderscheid. Iedereen moet op termijn over, want de ISDN lijnen verdwijnen in Nederland op termijn, het is dus namelijk zo dat De Nederlandse Provider jou graag helpt bij de overgang naar Voip bellen.

Meer weten?

Wellicht dat je graag wat meer informatie wil hebben over wat Voip bellen voor meerwaarde heeft voor jouw organisatie en op welke manier je hierop over moet gaan. De Nederlandse Provider is een bedrijf wat jou helpt bij de transitie. Om meer te weten te komen hierover is mijn advies om zo snel mogelijk hen op te bellen en een persoonlijk informatiegesprek aan te vragen bij u op locatie om meer inzicht te krijgen in de huidige technische infrastructuur en in hoeverre De Nederlandse Provider jou hierbij kan helpen.