Een schaakspel van Schaakkoning verveelt nooit

      Reacties uitgeschakeld voor Een schaakspel van Schaakkoning verveelt nooit

Op zoek naar een leuk schaakspel dat nooit verveelt? Schaakkoning heeft wat u zoekt. Een schaakspel van Schaakkoning is er in allerlei soorten en maten, van klassiek tot losse schaakstukken tot speciale schaakspellen. En dit allemaal om het schaken goed onder de knie te krijgen. Het doel is om iedere keer je tegenstander te slim af te zijn. Ben je al echt de onverslaanbare speler met het klassieke spel en wil je wat nieuws proberen dan zijn de speciale schaakspellen een oplossing. Het spel wordt nu net uit een iets ander perspectief belicht, waarbij je een nieuwe tactiek moet bedenken!

Schaakspellen in allerlei soorten en maten

Schaakkoning verkoopt verschillende soorten schaakspellen, namelijk klassieke en speciale schaakspellen. Voor het klassieke schaakspel heeft u genoeg aan zwarte en witte schaakstukken en een schaakbord. Als u al over een bord beschikt, kunt u ook losse schaakstukken kopen bij Schaakkoning. De verschillende soorten speciale schaakspellen die schaakkoning verkoopt zijn Thinkfun All Queen, Thinkfun Solitaire Chess en Thinkfun Laser Chess. Er zijn wat verschillen tussen deze spellen. Thinkfun All Queen lijkt namelijk ontzettend veel op vier-op-een-rij, je moet namelijk de schaakstukken op een aaneensluitende rij zetten, hierbij maakt het niet uit of het horizontaal, verticaal of diagonaal is. Thinkfun Solitaire Chess Daarentegen is een prachtige combinatie van solitaire en schaken, waarbij je uiteindelijk één schaakstuk moet overlaten. Thinkfun Laser Chess is voor laserfanaten. Hierbij beschik je over een laser en kun je met een laserstraal schaakstukken slaan. Voor iedereen is er wel een schaakspel wat bij je past. Wij verkopen daarnaast ook speldozen, dus dan kunt u naast een schaakspel ook een damspel bij ons kopen. Voor ons geldt de klant is koning!

Online bestellen

Bij schaakkoning kunt u alleen online bestellen. Daarbij is het mogelijk om met IDEAL, MasterCard, PayPal of Bancontact te betalen. Achteraf betalen kan bij ons niet. Wij storten wel zo snel mogelijk het geld terug, mocht u ontevreden zijn met het bestelde product en dat binnen 14 dagen terug gestuurd hebben. Mochten er tijdens het bestellen problemen voordoen dan zijn wij altijd telefonisch bereikbaar of per mail op de werkdagen. Wij zorgen ervoor dat de problemen opgelost worden, zodat u zorgeloos kunt genieten van het bestelde product!