Nexd media
Image default
Business / Business Services

Een gewaardeerde medewerker

Als bedrijf is het belangrijk dat je goed voor je medewerkers zorgt en dat het welzijn op peil is. Als medewerkers zich goed voelen in je bedrijf zal je merken dat ze harder voor je zullen gaan werken. Dit betekent dat de productiviteit omhoog gaat en dat je omzet al stijgen. Er zijn verschillende manieren waarmee je je medewerker gewaardeerd kan laten voelen. Je personeel zo nu en dan positief benaderen met een compliment dat ze goed werk leveren is soms al genoeg om ze een dag goed te laten voelen. Er zijn natuurlijk ook dingen die een langer effect hebben. Wat je je medewerkers kan bieden verschilt per bedrijf, niet alle bedrijven kunnen hetzelfde veroorloven.

Een bedrijfsauto is een voorbeeld van een voorziening waardoor de meeste medewerkers zich enorm door gewaardeerd voelen. Dit laat blijken dat de werkgever het belangrijk vind dat de medewerker veilig en altijd op tijd op zijn of haar bestemming komt. Deze voorziening is ook een voorbeeld van iets wat de meeste bedrijven niet kunnen veroorloven deze dagen. Als bedrijven dan toch een auto van de zaak geven moet deze dus wel veilig zijn. Belangrijk is, is dat de auto mechanisch goed in elkaar zit en alles goed werkt. Ook kan je er voor kiezer om als werkgever een GPS tracker te plaatsen in de auto of in het busje. Met dit gps volgsysteem kan je overal en altijd je werknemer bereiken, zodat als er een probleem is je gelijk gericht hulp kan inschakelen.

Je kan als bedrijf een bedrijfsrestaurant openen om zo het personeel te voorzien van een goed en gezonde maaltijd. Dit zorgt ervoor dat het personeel goed gevoed word waardoor ze beter zullen presteren. Personeel zal ook gezonder worden omdat je ze een gezond en gevarieerde maaltijd aan kan bieden. Gezonde en verzadigde medewerkers betekent een blije medewerker!

https://mygpstracker.nl/