Nexd media
Image default
Business / Business Services

De perfecte huwelijksdag op Trouwlocatie Ermelo

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor uw trouwdag? Denk dan eens aan Hoeve Kindergoed. Deze eeuwenoude boerderij heeft vele mogelijkheden om uw bruiloft de mooiste dag van uw leven te maken.

Trouwlocatie Ermelo: de boerderij

Hoeve Kindergoed is een oud-Veluwse boerderij in het midden van het land. De uitstraling van de hoeve is authentiek; het lijkt of de tijd heeft stilgestaan. Binnen en buiten zijn veel sfeervolle plekjes. Hoeve Kindergoed bestaat uit twee gebouwen en het omliggende erf. In het hoofdgebouw, de Eikenkamp, bevindt zich de feestzaal,de garderobe en de keuken. Naast de Eikenkamp ligt de woonboerderij met de Deel.

De mogelijkheden op trouwlocatie Ermelo

Omdat Hoeve Kindergoed is aangewezen door de gemeente Ermelo als officiele trouwlocatie, is het mogelijk om hier het burgerlijk huwelijk te laten sluiten. Op en om de hoeve zijn overal leuke plekjes te vinden voor de ceremonie, het diner of het feest. U kunt er bij voorbeeld voor kiezen om in de boomgaard, onder de eikenbomen, in de stal of op een eigen gekozen plaats te trouwen. Er is veel mogelijk en u zit niet gebonden aan vaststaande programma’s. U krijgt de ruimte om uw bruiloft naar uw eigen wensen in te vullen. Het is mogelijk om te overnachten op hoeve Kindergoed. Op de Deel is een groepsaccommodatie ingericht met vele faciliteiten voor uw gasten. U als bruidspaar kunt hier ook blijven slapen, maar we kunnen voor u ook iets anders regelen. Bij voorbeeld in het Volkswagen-busje in de boomgaard of in een luxe hotel in de omgeving.

Uw bruiloft op hoeve Kindergoed plannen

Overweegt u om uw trouwdag te houden op deze trouwlocatie boerderij in Ermelo? Op de website van Hoeve Kindergoed is voldoende informatie te vinden. Ook staan er foto’s, de beschikbaarheid en de contactgegevens op de website.

https://www.hoevekindergoed.nl/trouwen/