Nexd media
Image default
Business / Business Services

De loopbaanbegeleiding van AdXpert

Jij bent op zoek naar een organisatie die loopbaanbegeleiding kan verzorgen. Dan ben je bij AdXpert aan het goede adres! Bij ons wordt namelijk loopbaanbegeleiding verzorgd die vanuit de oplossingsgerichte methode benaderd wordt. In plaats van het focussen op problemen, werken we juist naar oplossingen. Daarbij zijn er ook een paar andere grote voordelen waar je als klant van AdXpert kunt genieten bij loopbaanbegeleiding. Bijvoorbeeld het feit dat we met de innovatieve vacaturebank TrjcT werken, welbekend in de zakenwereld. Je hebt loopbaanbegeleiding nodig wanneer je graag door wil groeien met je carrière, maar niet goed weet hoe je dat moet aanpakken.

Waarom voor AdXpert kiezen?

Waarom zou je voor AdXpert kiezen bij je loopbaanbegeleiding? Daar zijn een aantal redenen voor die we nu gaan benoemen. Ten eerste werkt AdXpert bij loopbaanbegeleiding vanuit een multidisciplinair team, die ieder aspect van loopbaanbegeleiding onder de loep neemt. Je hebt een loopbaancoach, een psycholoog en een arbeidsdeskundige. Met iedere expert krijg je een gesprek tijdens de loopbaanbegeleiding, en de rest van de loopbaanbegeleiding wordt dan voornamelijk gebaseerd op het rapport dat ze met zijn drieën samen gaan stellen. Iedere loopbaanbegeleiding van AdXpert is op zijn eigen manier uniek, omdat ieder persoon en zijn of haar carrière uniek is! Een loopbaanbegeleiding moet daarom met passen en meten aan ieder persoon passend gemaakt worden. Daarbij streeft AdXpert er ook naar om de communicatie zo helder mogelijk te maken. Dat doen we door tijdens de loopbaanbegeleiding een maandelijkse rapportage te sturen naar de werkgever van de loopbaancoach over de vooruitgang. Ieder van onze professionals heeft al jarenlange ervaring op het gebied van loopbaanbegeleiding, en is daarom uitermate geschikt om werknemers te helpen met hun loopbaanbegeleiding.

Kies voor AdXpert!

Je hebt het gehoord, de loopbaanbegeleiding van AdXpert wordt verzorgd door deskundigen en is persoonlijk voor ieder persoon. Weet jij het al en wil je meer informatie hebben over onze werkwijze, of weet je het al helemaal zeker en wil je graag onze contactgegevens al? Voor beide dingen kan je gewoon onze website bezoeken, daar staat alle informatie die je nodig hebt. We kijken ernaar uit om jouw loopbaanbegeleiding te verzorgen!