Nexd media
Image default
Business / Business Services

De beste videograaf voor uw bruiloft

Wij waren op zoek naar een goede videograaf voor onze bruiloft. Het leek ons een mooi idee om een trouwfilm te laten maken. De trouwdag leek ons namelijk erg hectisch en daardoor zouden wij mooie momenten van deze dag misschien onbewust vergeten. Om al deze mooie herinneringen toch bij ons te houden, besloten wij op zoek te gaan naar een goede videograaf voor ons bruiloft. Via vrienden kwamen wij uit bij ArtVideo, onze vrienden vertelden ons dat de eigenaar, Arthur, erg mooie trouwfilms maakt tegen zeer scherpe tarieven. Wij besloten een kijkje te nemen op de website van ArtVideo en vonden het allemaal erg professioneel overkomen.

 

Erg scherpe prijzen van deze videograaf voor onze bruiloft

 

Naar aanleiding van het bezoekje aan de website van ArtVideo, besloten wij ons meer te gaan verdiepen in deze mogelijke videograaf voor onze bruiloft. Wij namen contact op met ArtVideo en werden blij verrast door alle verschillende mogelijkheden die er waren. Toen wij vroegen naar de tarieven voor al deze mogelijkheden, werden wij nog een keer blij verrast. De prijzen die ArtVideo hanteert, zijn echt veel lager dan bij andere aanbieders. Uiteindelijk vonden wij het geen lastige keuze meer om voor ArtVideo te kiezen als videograaf voor onze bruiloft.

 

Een fijne kennismaking

 

Toen wij uiteindelijk hadden gekozen voor ArtVideo, is er eerst kennis met ons gemaakt. Tijdens het kennismaken zijn al onze wensen besproken die wij graag uitgevoerd zouden willen zien tijdens onze bruiloft. Tijdens de ontmoeting is er ook gekeken of er een klik was, dit zou immers het fijnst zijn tijdens de bruiloft. Zo zouden wij niet de hele tijd stress ervaren over de trouwfilm. Ook kregen wij alvast de keuze om voor muziek te kiezen. Dit zou de toon worden van onze trouwfilm en deze nog persoonlijker maken. Daarnaast konden tijdens onze ontmoeting, onze aanvullende wensen worden besproken.

 

Een herinnering voor het leven

 

Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen op de website van ArtVideo. Samen met ArtVideo maakt u er een onvergetelijke dag van, waarbij u de trouwfilm nog uw hele leven kunt terugkijken als herinnering aan deze prachtige dag! Klik hier >>