Mooie houten vloeren bij Bax Houthandel

      Reacties uitgeschakeld voor Mooie houten vloeren bij Bax Houthandel

Wij wisten al langere tijd zeker dat wij op zoek wilden gaan naar mooie houten vloeren. Houten vloeren spraken ons erg aan door het authentieke karakter, wij waren ervan overtuigd dat een houten vloer het beste binnen ons huis zou passen. Wij hielden ook allebei erg van hout en maakten hier dus veel gebruik van binnen ons huis. Doordat wij al zoveel van hout binnen ons interieur hadden, besloten wij ook op zoek te gaan naar een mooie houten vloer voor ons huis. Eerst zijn wij verschillende websites afgegaan op zoek naar de mooiste houten vloer voor ons huis. Het viel ons gelijk op dat er echt ontzettend veel verschillende soorten houten vloeren bestonden en dat maakte het voor ons extra lastig om een keuze te maken. Wij besloten om verschillende websites op een rijtje te zetten en aan de hand van wat wij belangrijk vonden, een keuze te maken voor de website waar wij geïnteresseerd in waren.

Houten vloeren van uitstekende kwaliteit

Toen wij besloten hadden op welke site wij ons verder wilden richten in onze zoektocht naar mooie houten vloeren, was het tijd om eens op een rijtje te zetten wat wij allemaal in ieder geval wilden hebben bij onze houten vloer. Wij hadden als site gekozen voor Bax Houthandel, dit kwam door het ruime aanbod in combinatie met de scherpe prijzen. Dit sprak ons erg aan, omdat wij graag veel keuze wilden hebben en natuurlijk wel van scherpe prijzen houden. Wij besloten om op bezoek te gaan bij de showroom van Bax Houthandel in Barneveld. Hier werden wij hartelijk ontvangen door de medewerkers van Bax Houthandel. Wij vertelden dat wij geïnteresseerd waren in een houten vloer. Al snel kregen wij verschillende soorten houten vloeren te zien en werd bij alle vloeren verteld wat de voor- en nadelen van een bepaalde vloer was. Dit gaf ons erg veel informatie en hierdoor was het makkelijker om een keuze te maken.

Een erg goede service

De service van Bax Houthandel vonden wij erg goed. Daarom zouden wij Bax Houthandel ook zeker aanraden aan anderen. Ook was de kwaliteit van de vloeren erg goed en de prijs was daarnaast ook echt een voordeel!