Nexd media
Image default
Business / Business Services

Waar kan ik het best Scriptiehulp krijgen?

Waar kan ik scriptiehulp krijgen?

 

Er zijn diverse diensten waar je terechtkan voor scriptiehulp. Bij sommige aanbieders kun je je scriptie laten nakijken, bij anderen kun je scriptiebegeleiding krijgen. Het is voor vele studenten broodnodig om, naast de scriptiebegeleiding die ze al krijgen vanuit school, externe hulp in te roepen. Veel studenten hebben het gevoel dat de begeleiding vanuit school tekortschiet, of dat ze niet voldoende uren scriptiehulp van hun scriptiebegeleider krijgen. 

 

Waarom is extra scriptiehulp soms nodig?

 

De scriptiehulp die studenten krijgen kan er ten eerste voor zorgen dat zij bewust worden van de vereisten ten aanzien van een wetenschappelijk stuk. Ze leren, wanneer ze de juiste begeleiding krijgen, in te zien wat de knelpunten en hiaten zijn in hun scriptie. Ten tweede helpt het de studenten om op de juiste wijze onderzoek te verrichten. Ze leren de juiste onderzoeksmethoden te gebruiken, hoe een scriptie er qua opbouw uit moet zien, en hoe ze een goede conclusie kunnen schrijven. Daarnaast kan een goede scriptiebegeleider een student motiveren, door op het goede moment de juiste dingen te zeggen en een werkafspraak te maken. 

 

Waar moet je op letten bij het kiezen van een scriptiebureau?

 

Ten eerste dien je op de prijs te letten. Scriptiehulp kan dan voor sommige studenten duur zijn, maar weet wel wat daar tegenover staat. Vaak gaat er in het nakijken van een scriptie veel tijd zitten. Bovendien word je als het goed is geholpen door academisch opgeleide scriptiehulpen, die veel verstand hebben van wetenschappelijke teksten. Een prijs van rond de 40 euro per uur voor scriptiebegeleiding is vaak een billijke prijs. Bij het nakijken van scripties is een tarief van rond de 0,007 cent per woord een relatief lage prijs. 

 

Welk scriptiebureau wordt door jullie aangeraden?

Scriptium biedt sinds enkele jaren een kwalitatief hoogstaande nakijkservice. Daarnaast biedt Scriptium scriptiebegeleiding aan. Studenten worden er geholpen door begeleiders op academisch niveau, en sommigen zijn zelfs gepromoveerd. Je kunt er vanuit gaan dat je bij Scriptium door deskundig personeel geholpen wordt. Het bedrijf hanteert daarnaast een studentvriendelijke prijs. Het is ook 24 uur per dag beschikbaar, waardoor je je scriptie te allen tijde kunt uploaden en na kan laten kijken. 

http://www.scriptium.nl