Nexd media
Image default
Bedrijven

Buitenspeakers

DAB, FM of internet radio

Lang leve DAB+ en internetradio! De komst van deze nieuwe technologie heeft een einde gemaakt aan de tafelmodellen die we allemaal zo goed kennen, maar waar zijn ze goed voor? Een paar maanden geleden zat ik in mijn kamer met niets anders aan de hand (ik ben het maar) toen er plotseling een reclame opdook van Samsung die ons vertelde hoe geweldig hun Galaxy radio’s waren omdat je ze kon bedienen via een app of online interface – niet alleen krijg je toegang tot nummers die in de loop der tijd zijn afgespeeld door artiesten als Nirvana op dit moment, alsof het vandaag was. 

 

Internet radio

Internetradio is de nieuwste manier om onderweg naar uw favoriete muziek te luisteren. De stations komen van over de hele wereld, en je kunt zelfs kiezen wat voor nummers of podcasts je wilt door je te abonneren via een internetverbinding! En dankzij deze nieuwe technologie heb je geen grote luidsprekers meer nodig; je pakt gewoon een hoofdtelefoon (of je gebruikt een draadloze) zodat de muziek rechtstreeks in je hoofdtelefoon wordt afgespeeld. Het kan niet eenvoudiger – de installatie duurt ook minder dan 5 minuten 🙂

 

DAB radio

Een DAB-radio is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat u kunt luisteren en genieten van de zenders die het belangrijkst zijn. Maar als uw favoriete zender niet beschikbaar is, hebben wij opties voor iedereen! Onze radio’s ontvangen FM-signalen, zodat zelfs degenen zonder goede ontvangst in staat zullen zijn om te horen wat er gaande is in hun woonplaats of om hen heen als ze ’s nachts door de hoofdstraat rijden terwijl ze afgestemd zijn op 93QFM die “The Highway” uitzendt.

 

Buitenspeakers

U wilt uw home-entertainment uitbreiden met weerbestendige buitenspeakers, maar dat kan lastig zijn. Niet alleen heb je meerdere apparaten die stroom en aansluitpunten in alle hoeken van het huis nodig hebben – niet ideaal als de ruimte beperkt is! Er zijn multiroom-systemen zoals Sonos of Bluesound waarmee gebruikers hun muziek draadloos via Wi-Fi kunnen bedienen vanaf elke gewenste plek binnen het bereik; je hoeft geen kabels meer rond te leggen en loopt ook niet het risico erover te struikelen, grotendeels dankzij draadloze technologieën.

https://audiogigant.nl/speakers/buitenspeakers-weerbestendig/