Nexd media
Image default
Particuliere dienstverlening

Zo is uitgeverij in eigen beheer een stuk minder eng

Als jij net een boek geschreven hebt en deze wilt uitgeven, dan is het niet altijd even gemakkelijk om een uitgever te vinden. Vooral als dit je eerste boek is en je nog geen bekendheid hebt, zal je creatief moeten zijn. Uitgeverij in eigen beheer is dan een optie en dat betekent dat je je boek zonder uitgever publiceert. Dat bespaart geld, maar is tegelijkertijd ook erg tijdrovend en stressvol. Er is een gulden middenweg en deze word je aangeboden door BigBusinessPublishers. Zij ondersteunen je terwijl je zelf je boek uitgeeft.

Waardevolle steun

Deze uitgeverij heeft de kennis om jouw boek uit te geven en deze delen ze met je zonder dat je moet uitbesteden. Ze kunnen bijvoorbeeld de aanmelding bij het CB voor je overnemen, want dat is een kostbare en ook ingewikkelde taak. Als zij de distributie van je boek oppakken, dan kun jij aan de promotie werken. Doe de uitgeverij in eigen beheer via hen en jij bepaalt wat je wel en niet zelf kunt doen. Een aantal schrijvers uit Noord-Holland en Utrecht gingen je al voor.

Handige extra’s

Door met BigBusinessPublishers Noord-Holland of Utrecht verder te gaan bepaal je zelf de mate van uitbesteding. Ze kunnen je bijvoorbeeld helpen bij het schrijven van een pakkende kafttekst. Dat is de tekst die de lezers moet overhalen je boek te kopen. De uitgeverij biedt schrijvers uit Noord-Holland en Utrecht ook aan om het boek toe te voegen aan de mailinglijst en hem zo naar boekhandelaren te sturen. Dat levert extra zichtbaarheid op en mogelijk een aantal verkopen. Neem contact op met deze uitgever en zij vertellen je exact wat de mogelijkheden zijn. Er is een lijst met optionele diensten die ze aanbieden voor je uit te voeren. Uitgeverij in eigen beheer is veel minder eng met de hulp van deze specialisten.

https://www.bbpublishers.nl/