Nexd media
Image default
Particuliere dienstverlening

Uw dekvloer laten infrezen voor vloerverwarming

Als u een duurzame manier van verwarmen van uw woning of bedrijfspand overweegt dan komt u al snel uit bij vloerverwarming. Hiervoor is het infrezen van de dekvloer noodzakelijk. Als u een zandcementvloer heeft dan is dat geen enkel probleem. De sleuven die nodig zijn voor het aanleggen van vloerverwarming kunnen hier zonder problemen in gemaakt worden. Vooral nieuwbouwwoningen worden steeds vaker aangesloten op een verwarmingssysteem zonder gas, bijvoorbeeld restwarmte vanuit de industrie. Deze gaat in veel gevallen via de vloeren. Dit zal in de toekomst steeds vaker aan de orde zijn omdat woningen en ook bedrijfspanden in Nederland moeten verduurzamen en geen of minder gebruik moeten gaan maken van fossiele brandstoffen zoals aardgas.

Uw vloer laten aanpassen voor vloerverwarming

Niet alleen bij nieuwbouw maar ook bij bestaande bouw kan de vloer geschikt gemaakt voor vloerverwarming. U kunt een nieuwe zandcementvloer laten plaatsen en vervolgens de dekvloer laten infrezen. Als u uw woning verduurzaamt levert dit u niet alleen een energiebesparing op. Het huis krijgt ook een hoger energielabel. Dit betekent dat u een hogere prijs kunt vragen bij verkoop of verhuur van de woning. Zo’n energielabel is verplicht en hierin wordt vermeld welke maatregelen zijn genomen om het huis zo energiezuinig mogelijk te maken. Maar natuurlijk is vloerverwarming ook heerlijk comfortabel en u kunt deze regelen naar behoefte.

Wat zijn de kosten voor mijn nieuwe vloer?

Natuurlijk bent u benieuwd naar de kosten als u een zandcementvloer wilt laten leggen. Dat geldt ook voor de kosten voor het infrezen van een dekvloer. U kunt hiervoor een offerte aanvragen bij Multi Vloeren Brabant. Zij hebben ruime ervaring met het leggen van vloeren in zowel particuliere woningen als bij bedrijven. U vindt de contactgegevens op de website. Hier leest u ook meer informatie over hun diensten. Na het aanvragen van een offerte wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen om uw wensen door te nemen en u een aanbod te doen.