Nexd media
Image default
Particuliere dienstverlening

Nooit meer scheren door definitief ontharen bij een gespecialiseerde kliniek in Eindhoven

Als je definitief van de ongewenste haren op je lichaam af wilt komen, kun je het best naar SkinLab in Eindhoven gaan om jouw lichaam definitief te laten ontharen. Hier werken namelijk enkel gespecialiseerde therapeuten die een persoonlijk behandelplan opstellen om een einde te maken aan de ongewenste haargroei op jouw lichaam. Afhankelijk van jouw huidtype, haarkleur en haardikte wordt er door hen een keuze gemaakt voor de beste behandeling in jouw situatie.

De verschillende behandelingen

Bij SkinLab in Eindhoven wordt het definitief ontharen middels verschillende methodes uitgevoerd. De mogelijkheden om van ongewenste haargroei af te komen, zijn:

  • IPL-behandeling: bij deze behandeling wordt er een bundel licht afgegeven aan de huid. Deze lichtbundel wordt door de haarwortel omgezet in warmte, waardoor het haarzakje beschadigt en de haargroei wordt belemmerd. Gemiddeld zijn hiervan 10-12 behandelingen nodig.
  • Laserbehandeling: deze behandeling werkt soortgelijk als de IPL-behandeling. De haarzakjes worden beschadigd en de haargroei wordt belemmerd. Hiervan zijn gemiddeld 8-10 behandelingen nodig.
  • Elektrische epilatie: bij deze behandeling wordt elk haartje individueel verwijderd met een naald en stroompulsen. De stroom vernietigd het haarzakje waardoor de haren geen kans meer krijgen om te groeien. Dit is de meest intensieve en langdurige behandeling voor definitief ontharen die de kliniek in Eindhoven aanbiedt.

Maak een afspraak voor een intakegesprek

Wil je graag onderzoeken welke behandeling voor definitief ontharen in Eindhoven bij SkinLab het best aansluit op jouw haar- en huidtype? Maak dan een afspraak bij de kliniek middels de contactgegevens op de website. De specialisten onderzoeken graag welke behandeling bij jou aansluit en stellen vervolgens een individueel behandelplan voor je op. Wil je voordat je een afspraak maakt meer informatie of heb je vragen? Neem ook dan gerust contact op met de kliniek om al je vragen te stellen en meer informatie in te winnen. Zo maak je uiteindelijk een weloverwogen keuze.

https://skinlab-eindhoven.nl/