Nexd media
Image default
Zakelijke dienstverlening

Ontdek wat de WBSO voor uw project kan betekenen met advies van een expert

Maakt u al gebruik van subsidie voor uw innovatieproject? Dan bent u vast bekend met de WBSO, want dit is een van de meest toegankelijke regelingen voor R&D projecten. Zeker wanneer u eerst advies inwint van een expert op het gebied van WBSO, heeft uw subsidieaanvraag een hoge kans van slagen bij het RVO. TechForce uit Hilversum is zo’n expert. Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring met het aanvragen van uiteenlopende subsidies voor bedrijven en projecten in verschillende branches. Hierdoor kunnen ze ook u uitstekend van advies voorzien omtrent de WBSO en andere subsidiemogelijkheden. Het bedrijf gaat graag een langetermijnrelatie met u aan waarbij ze steeds uit blijven kijken naar subsidieregelingen die voor uw project interessant kunnen zijn. Op die manier zorgen ze ervoor dat u alles uit de beschikbare subsidies haalt en de financiering van uw project eenvoudiger rond krijgt.

Besteed uw subsidieaanvraag geheel of gedeeltelijk uit aan een expert

Of u nu op TechForce rekent voor WBSO advies of het bedrijf uit Hilversum juist inschakelt voor advies over een andere subsidieregeling: u rekent altijd op uitstekende dienstverlening en betrouwbaar advies. Het is zelfs mogelijk om het voorbereiden en indienen van de aanvraag aan deze specialist over te laten. Zo houdt u zelf meer tijd over voor uw corebusiness. Als u dit overweegt, maar twijfelt omdat u graag het overzicht houdt over de voortgang van uw subsidieaanvragen, is er bij TechForce geen enkele reden tot twijfel. Deze expert beschikt namelijk over een online portaal waarin u de voortgang te allen tijde kunt volgen. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Ontdek wat er allemaal mogelijk is

Bent u benieuwd wat deze specialist voor u kan betekenen op het gebied van subsidieaanvragen? Neem dan contact op met de experts en plan een afspraak in voor een kennismakingsgesprek. Tijdens zo’n eerste gesprek worden uw wensen en noden in kaart gebracht. Vervolgens wordt naar subsidies gezocht die hier uitstekend op aansluiten en waarbij u een hoge kans van slagen heeft om daadwerkelijk subsidie te ontvangen na het indienen van een aanvraag.

Gerelateerde artikelen

Wat gebeurt er na een EBI inspectie?

Veilig uw duikwerken laten uitvoeren

Een breed aanbod met duurzaam verpakkingsmateriaal vindt u bij deze specialist