Nexd media
Image default
Internet

Laat een webshop bouwen bij webshop laten maken Rotterdam

Verkoop je bepaalde producten in je winkel en wil je graag beginnen met een online webshop? Dan ben je vast op zoek naar een bedrijf die dit voor je kan regelen. Webshop laten maken Rotterdam is gespecialiseerd in het bouwen van een website of webshop. Iedereen is anders en dat begrijpen ze maar al te goed. Ze hebben al veel ervaring in het bouwen van webshops en hebben aantrekkelijke prijzen. 

Hoe werkt het?

Het is al eerst belangrijk dat je weet welke producten je precies wilt verkopen en dat je hier foto’s of afbeeldingen van hebt. Mensen willen tegenwoordig namelijk meteen zien wat er te koop staat op je webshop en waarvoor ze dat bij jou zouden doen. Samen bespreek je een de wensen en dingen die jij belangrijk vindt die op de website moeten staan.  

Hoelang duurt het bouwen van een webshop?

Het hangt ervan af hoeveel pagina’s de webshop gaat hebben of welk pakket je kiest bij Nofie. Je kan namelijk uit 3 verschillende pakketten duren en hoe meer er gedaan moet worden des te langer het maken van de webshop natuurlijk duurt. De 3 pakketten bestaan uit een Brons pakket dat is de kleinste, een Zilver pakket deze wordt het meest gekozen en een Goud pakket dit is de grootste. Brons pakket kost 699,95 euro en heeft een levertijd van 2 weken, het Zilver pakket kost 899,95 euro en heeft een levertijd van één maand, het Gouden pakket kost 1499,95 euro en heeft een levertijd van één tot twee maanden. 

Ben je geïnteresseerd en wil je graag wat meer informatie? Je kan op de website altijd vrijblijvend een offerte aanvragen of even contact opnemen met het bedrijf zelf. Het maakt voor Nofie niet uit wat voor soort bedrijf je hebt, ze zorgen er altijd voor dat de webshop een succes wordt!