Nexd media
Image default
Vervoer en transport

Prijsverhogende onderdelen bij het huren van een busje

Een busje huren in Geleen kan goedkoop zijn, maar het kan ook duur zijn. De prijs hangt namelijk van verschillende zaken af. Uiteraard speelt het mee of je een groot busje of juist een kleine(re) variant huurt. Verder hangt de prijs ook onder andere af van het aantal vrij te rijden kilometers, de hoogte van het eigen risico, het soort verzekeringsdekking, de huurperiode enzovoorts. Over een aantal van deze extra onderdelen willen we je graag wat meer vertellen.

Het aantal vrij te rijden kilometers

Doorgaans gebruik je het gehuurde busje in de eigen woonplaats. Hierdoor kun je doorgaans rond de 100 kilometer rijden zonder dat je hoeft bij te betalen. Let hier dus goed op wanneer je een busje gaat huren in Geleen. Ieder verhuurbedrijf kan namelijk zijn eigen hoeveelheid vrij te rijden kilometers bepalen. Zo kan dit dus bijvoorbeeld variëren van 150 vrije kilometers tot een onbeperkt aantal.

Tijdsduur van de huurperiode

Doorgaans huur je een busje per kalenderdag of voor 24 uur. Ook dit hangt weer af van de specifieke verhuurder. Als je de bus voor sluitingstijd terug kunt brengen, dan heeft huren per kalenderdag bij ons de voorkeur.

Eigen risico bij schade

Meestal ben je enkel gewend om in je eigen auto te rijden, welke waarschijnlijk een stuk kleiner is dan het busje. Om deze reden is schade vaak al snel gemaakt. De gevolgen hiervan hangen doorgaans af van het soort schade, de afgesloten verzekeringsdekking én de hoogte van het eigen risico. Kijk dus goed naar de voorwaarden, voordat je akkoord gaat met een huurovereenkomst.

 

https://adremlimburg.nl/overige-paginas/bestelbus-huren-geleen/